Zoeken
 


Eindtijd, de aarde en buitenaardse inmenging

Laatste wijziging: dinsdag 26 januari 2010 om 18:20, 2065 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 26 januari 2010

Is de aarde nu onze moeder, of zijn mensen parasieten op haar huid, of is de aarde een elektromagnetische gevangenis voor lichtwezens?

Wat betekent Eindtijd, deze tijd waarin wij nu leven?

Hebben wij als mens alleen te maken met een oude buitenaardse erfenis uit lang vervlogen tijden, of zijn het buitenaardse groeperingen die aan de touwtjes trekken van marionetten op het politieke wereldtoneel?

De vele - deels tegenstrijdige - standpunten en visies die tot nu toe aan bod zijn gekomen, worden op deze pagina kort samengevat.

Samenvattend overzicht van diverse perspectieven

1. *Spiritual School of Ascension:

Moeder Aarde (the Earth Mother) leidt haar eigen ascensieproces De Reptilianen hebben de aarde al lang verlaten Alle menselijk DNA is buitenaards Alle menselijke lichamen staan onder invloed van zowel lichtbewustzijn als duister bewustzijn, de schijngoden Het duister is menselijk van oorsprong "De Grote Zuivering" (Great Cleansing)

2. Verschillende New Age groepen:

De aarde en de mensheid gaan een 'sprong' maken naar de volgende dimensie Het bewustzijn van mensen maakt deel uit van het bewustzijn van de aarde Het collectieve bewustzijn van mensen vormt het planetair bewustzijn Wie zijn lessen nog niet heeft geleerd blijft achter Buitenaardse inmenging beperkt zich vooral tot engelachtige wezens, natuurwezens of opgevaren heiligen. Geen enge Zetas of Reptilianen. "De Grote Spong", "Kwantumsprong" (Quantum Leap)

3. *Freedom Teachings:

Leven op aarde in een geïsoleerd deel van de tijdmatrix Ascensie geschiedt onder leiding van niet-gevallen rassen Eindtijd is SAC (Stellar Activation Cycle) De aarde sterft, uiterlijk in 2047 Er zijn meer dan 400.000 soorten buitenaardsen, te verdelen in drie grote groeperingen. Buitenaardse inmenging is een feit. Mind Control en manipulatie van de mensheid is een feit. Wisselende plannen, agenda's en loyaliteiten. "Grote Opruiming en Herstelcyclus" 4. *Matrix V/Leading Edge:

Het bewustzijn van de aarde gaat afstuderen (Graduation) De aarde als fysieke manifestatie gaat sterven De meeste Simultaanspelers gaan ook afstuderen Alle buitenaardsen proberen Simultanen in hun spel te sleuren en zijn dus niet te vertrouwen, of ze nu Lightsiders of Darksiders zijn. Spelers kunnen deelnemen aan andere Galaxy Games, maar dit spel is afgelopen. Eindtijd is het einde van het hele huidige Spel: "De Grote Sterilisatie" 5. *Amitakh en de *Gnostici:

Anunnaki mind control programmeringen: de New Age surrogaatmoeders zijn "Moeder Aarde en Moeder Natuur" Er is niets natuurlijks aan een voedselketen. Het lichtbewustzijn van de aarde is al bevrijd. De aarde is nu een leeg omhulsel en stervende en draait nog door op haar levenloze programma's terwijl Anunnaki groeperingen haar roosters proberen te voeden Er kan geen "Nieuwe Tijd" worden opgestart: Eindtijd is het einde van alle tijd, ruimte, materie, beweging, neplicht Reptiliaanse groeperingen hebben aardse, 'menselijke' zaken in handen. Ze trekken aan alle touwtjes op het wereldtoneel maar krijgen in de gaten dat hun macht over de elementen, tijd en getallen aan het verschrompelen is. Gevolg: politieke verwarring en chaos. "De Grote Correctie" van de Hemelse Vergissing (Great Correction of the Celestial Error).

Attentie: aquariusage.comBron: ascensie.nl

Voeg toe aan: