Zoeken
 


Hulda Clark - De oorzaken van ziekte

Laatste wijziging: maandag 15 december 2008 om 19:35, 1583 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 december 2008

Volgens Hulda Clark zijn er slechts 2 oorzaken van ziekte:

Gifstoffen, zoals: zware metalen, oplosmiddelen (bijvoorbeeld: benzeen, isopropyl alcohol, PCB´s etc.), astbest, kleurstoffen en zelfs radioactieve stoffen en meer... in combinatie met Parasieten.

Zelf zou ik als belangrijke factor ook nog de Innerlijke en Geestelijke toestand van de persoon eraan toevoegen (zoals bijvoorbeeld stress). En eventueel ook andere vormen van vervuiling zoals Straling van zendmasten, Electrosmog e.a.


Al deze factoren hebben een grote invloed op ons immuunsysteem dat erop gericht is ons gezond te houden. Is het immuunsysteem door een of andere rede verzwakt dan opent dat direct de deuren voor ziektes en binnendringers, zoals virussen, bacteriën en parasieten.

Heden ten dage worden we letterlijk overspoeld met zwaar giftige stoffen die zich in ons voedsel, in ons water en in onze leefomgeving bevinden. Met behulp van de Synrometer® heeft Hulda Clark een verband kunnen leggen tussen deze gifstoffen, het verzwakken van het immuunsysteem, het parasitisme waar we allemaal aan lijden en dat daar weer het gevolg van is, en alle verschillende ziektes die daar weer uit voortkomen.

Elke ziekte gaat, volgens de Syncrometer® gepaard met haar eigen parasiet(en) en haar specifieke gifstoffen. Het verwijderen van de gifstoffen en de parasieten uit het leven van de zieke persoon en het versterken van haar immuunsysteem, is de meest zekere weg naar genezing. Dat is wat de Syncrometer® ons geleerd heeft en dat is wat het ongelooflijke percentage van 95% genezingen van Kanker bewerkstelligt.

Voorkomen is beter dan genezen.

Het uitzonderlijke vermogen van de Syncrometer® om te kunnen meten wat zich waar in het lichaam bevindt heeft het, voor het eerst in de geschiedenis, mogelijk gemaakt om op een goedkope, makkelijke en heel gedetailleerde manier te kunnen zien wat voor effect bepaalde stoffen en voedingsmiddelen op ons hebben.

Er zijn van die gezegdes die van generatie op generatie doorgegeven worden zoals het Engelse: "An apple a day keeps the doctor away". En wees eerlijk, ik denk dat niemand erin zal geloven dat een appeltje eten slecht zou zijn voor je gezondheid, niet waar? De Syncrometer® laat echter heel iets anders zien en het is dan ook alleen door de komst van de Syncrometer® dat we nu zo makkelijk in staat zijn om te zien wat bepaalde voedingsmiddelen voor effect op ons en onze gezondheid hebben.

Ons vertrouwde appeltje is volgens de Syncrometer® niet zo onschuldig als we altijd hebben geloofd en misschien is het wel helemaal niet toevallig dat in het sprookje, Sneeuwwitje juist een appeltje werd voorgehouden om in te bijten! Wie weet?

*

Zo bevinden zich in meer voedingsmiddelen van nature stoffen die de basis kunnen vormen voor onze ziektes. De Syncrometer® laat ze allemaal zien! Op die manier geeft zij ons de mogelijkheid om, gewapend met die nieuwe kennis, onze ziektes te voorkomen.

In het geval van Kanker gaat het o.a. om 3 stoffen: Chlorogenic Acid, Phloridzin en Gallic Acid. Deze, behalve de Gallic Acid, bevinden zich van nature in verschillende soorten groenten, fruit en andere voedingsmiddelen. Deze 3 stoffen vormen, als er ook nog aan andere voorwaarden wordt voldaan, het begin van elke Kanker!!! De meeste van deze stoffen kunnen door koken onschadelijk worden gemaakt (in de vorm van appelmoes bijvoorbeeld) en andere moet je zien te vermijden wil je Kanker voorkomen. Geen al te moeilijke klus, maar je moet wel net even weten hoe en wat.

Een klein voorbeeldje om te laten zien hoe weinig we weten over de gevaren die schuilen in onze eenvoudige maaltijden van elke dag.
Het is namelijk niet alleen de "levensgenieter" die gevaar loopt en die het allemaal niet zo nauw neemt, nee ook de gezondheidsfanaat die zeer kritisch alleen maar dat eet wat biologisch en "gezond" is, loopt, zonder het te weten, toch even groot gevaar.

*

Stel dus even het dieet van deze twee tegenpolen voor.

De levensgenieter/genietster begint zijn of haar dag misschien met een bakje koffie (Chlorogenic Acid), eet een boterhammetje met wat ham (Gallic Acid + Phloridzin) houdt van wel van een patatje (Chlorogenic Acid), drinkt toch ook nog wel eens een gezond glaasje verse melk (Chlorogenic Acid + Gallic Acid), eet elke dag een lekker stuk vlees (Varkensvlees bijvoorbeeld: Phloridzin) of eet tussendoor toch ook nog wel een gezond appeltje (Phloridzin). In een zo´n dag zijn de 3 basisingrediënten die het begin van elke Kanker vormen, in ieder geval vast ruim aanwezig.

De gezondheidsfriek doet het natuurlijk heel anders. Hij of zij is misschien vegetariër, begint de dag met zwarte thee (Chlorogenic Acid) in plaats van koffie of beter nog: een glas verse melk (Chlorogenic Acid + Gallic Acid), uit gezondheidsoverwegingen eet hij of zij, in tegenstelling tot de levensgenieter, sojaproducten zoals Sojamelk en Tofu (Phloridzin). Natuurlijk eet hij of zij elke dag een gezond appeltje (Phloridzin) en sowieso veel fruit (wat af en toe misschien niet helemaal rijp is: Phloridzin). Hij of zij gebruikt in de keuken koudgeperste oliën (Gallic Acid) en eet af een toe een ei (Gallic Acid). Kortom, ook hier weer alle ingrediënten voor het begin van elke Kanker!

*

Een belangrijk advies: Laat je niet deprimeren maar juist stimuleren door al deze informatie! Het is echt niet moeilijk om met wat kleine aanpassingen je dieet te veranderen. Luister niet naar andere voedingsadviezen (ook niet die van onze regering) die niet op de vondsten van de Syncrometer® gebaseerd zijn! De Syncrometer® is wetenschap, vele andere voedingsadviezen zijn op te weinig wetenschap en vaak ook belangenverstrengelingen gebaseerd.

Tijdens de informatiedagen zullen we in detail uitleggen hoe dat in z´n werk gaat, welke voedingsmiddelen je dus moet vermijden, hoe je de bereidingswijze van je eten kunt veranderen en wat je zodoende kunt doen om dit begin van elke Kanker te voorkomen. Je kunt deze informatie ook lezen in het gratis boek The Cure for all Diseases. Dit boek is in het Nederlands vertaald als Handboek Zelfgenezing.

Om Kanker te kunnen krijgen is heel wat nodig! Je moet aan een hele reeks voorwaarden voldoen wil een tumor zich uiteindelijk vormen. Ontbreekt er maar één schakel in de hele reeks, dan kan de Kanker niet tot ontwikkeling komen. Dat is enorm goed nieuws, want dat betekent dat Kanker helemaal niet zo moeilijk te genezen en te voorkomen is. Het laat echter wel zien dat het dus heel slecht met ons en onze voeding en leefstijl gesteld is, want anders zouden er niet zoveel mensen Kanker krijgen!

Het is niet teveel gezegd als je beweert dat deze nieuwe wetenschap gebaseerd op de vondsten van de Syncrometer® de toekomst wat genezen betreft zal veranderen. De uitvinding van de Syncrometer® is zonder enige twijfel een van de belangrijkste geweest van de afgelopen eeuw, want zonder haar was het onmogelijk geweest dieper in de oorzaken van ziekte door te dringen!

Voor meer informatie over de informatiedagen, klik op de rubriek: Informatiedagen en Cursussen.


Bron: Sopn.nl

Voeg toe aan: