Zoeken
 


De strijd om vrede

Laatste wijziging: maandag 25 januari 2010 om 16:32, 2639 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 25 januari 2010

Tien jaar geleden veranderde mijn leven dramatisch. Ik had een aantal geliefden verloren en er was een abrupt einde gekomen aan mijn financiële zekerheid, waardoor mijn beeld van wie ik was in diggelen lag.

Hoe die verliezen me precies hebben gedreven om mezelf van binnenuit te veranderen is een heel ander verhaal, maar nu, tien jaar later, kijk ik terug op wie ik vroeger was en voel ik me een totaal ander persoon.

In deze reeks artikelen, zal ik dieper ingaan op de inzichten en praktische stappen die me vanuit mijn eigen persoonlijke hel naar absolute vrijheid hebben geleid, en er uiteindelijk toe hebben geleid dat ik het Isha Judd-systeem creëerde, dat nu door duizenden mensen van over de hele wereld wordt gebruikt om meer vrede, vreugde en liefde in hun levens te creëeren.

De transformaties die ik tien jaar geleden heb meegemaakt brachten me naar Zuid-Amerika, een fascinerend deel van de wereld waar ik voorheen bijna niets vanaf wist. Sindsdien leef en reis ik door het hele continent.

Bron / Lees verder: spiritueelmagazine.nl



Bron: spiritueelmagazine.nl

Voeg toe aan: