Zoeken
 


Zielen bevestiging

Laatste wijziging: dinsdag 9 december 2008 om 22:24, 2267 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 9 december 2008

Om iets te kunnen onderzoeken dat wij niet kunnen zien is moeilijk te bewijzen. Onze innerlijke IK kunnen wij alleen begrijpen met onze geestelijk SQ ontwikkeling. Wij begrijpen dit niet met een IQ ontwikkeling. Ieder Mens heeft een Geest, is ook een deel van het Grote LICHT, zit in onze Ziel en houdt ons ZIJN in leven. De meeste Mensen zijn alleen bewust van hun buitenkant, begrijp wij hebben ook een binnenkant. Wij kunnen onze Geest zelf 'voeden' door geestelijke / spirituele SQ ontwikkeling en dan begrijpen wij onze innerlijke IK ook veel beter. Onze Geest geeft ons leven en zit in onze ziel, door onze Geest blijven wij bestaan. Onze Geest + Ziel zit in onze 5de hartchakra, hoe meer wij van deze materie afweten des te lichter ons leven wordt. Het LICHT van onze Geest blijft altijd voortbestaan, dit waren wij vergeten. Bij ons overlijden gaat de Geest + Ziel uit dit Aardse lichaam. In ons Aardse lichaam zit al een ander lichter lichtlichaam en gaat met onze Ziel en Geest en bewustzijns naar een hogere Dimensie. Na een tijd van bewustwording komen wij weer terug naar dit Aardse bestaan. Bevestigingen komen uit onze eigen oerwaarheid + oergeloof + oervertrouwen = ons oerweten. Dan begrijpen wij ook dat onze eigen Menselijke Ziel kan blijven voortbestaan.

 

Iedere Ziel en dit zijn wij zelf, heeft een Geest en is een deel van het Grote LICHT. Een Geest en Ziel zijn onstoffelijk, betekent dat wij onze innerlijk IK niet kunnen zien, dit mogen wij geloven en dit is een oergeloven dat ook in ons zit. In onze ziel zit geestdrift en levenskracht en dit komt uit onze Geest, dit aspect van ons ZIJN is nog steeds niet goed ontwikkeld. Daarom hebben veel mensen zielen angst, zielen leed, zielen strijd en dit is een innerlijke onmacht. Een zielenstrijd is moeilijk, dan wil de ziel de strijd niet opgeven, er moet misschien nog eerst een vergeving voor zichzelf of nog een verzoening plaatsvinden? Onze ziel en innerlijk kind kunnen alles van ons horen en voelen, maar kunnen dit niet zelf oplossen, dit moeten wij zelf verwezenlijken. Als onze ziel niet gelukkig is, voelen wij dit ook, dit komt uit ons zelf, verander ook je denkwijzen en wordt positiever dan krijgen wij ook HULP vanuit ons eigen binnenste. Veranderen kunnen wij zelf doen, je bent verantwoordelijk voor je zelf en je eigen ZIEL wenst nu innerlijke vrede.

De Mensheid is in een lager bewustzijn gekomen, daarom konden wij niet al onze zintuigen gebruiken, wij waren er niet meer bewust van. Vertrouwen en geloof en waarheid kunnen wij activeren als wij IN een hoger bewustzijn geloven. Dit is oervertrouwen en oergeloven en oerwaarheid = oerweten. Voor veel Mensen is het moeilijk om de geestelijke aspecten van ons ZIJN te kunnen begrijpen. Zonder vertrouwen en geloven gaat dit ook niet, IN ons zitten zintuigen = onze gereedschap die wij ook hard nodig hebben. De meeste mensen gebruiken alleen maar de eerste 5 zintuigen maar er zijn 20 zintuigen, wordt hier ook bewust van.
Vertrouwen en geloven en waarheid geeft ons die bevestigen die uit ons eigen oerweten komen. Onze ZIEL heeft een GEEST, dit hebben wij meegekregen bij ons allereerste bestaan. Daar zit ook de waarheid in en daarom kunnen wij ook op onze eigen oerwaarheid vertrouwen. De Mensheid KON de waarheid niet meer herkennen, maar het zit nog in ons. Alles is nog in ons, want onze innerlijke zelf is beschermd gebleven door de Heilige Geometrie en dit is dat dé waarheid voor altijd beschermd is gebleven, dé waarheid is ''heilig''. De mensheid denkt nog te klein, men moet eerst iets kunnen zien om iets geestelijks te kunnen begrijpen? Dit betekent dat wij geestelijk onbewust zijn, dit is een bewustwordingsproces. Accepteer dat onze Ziel en Geest ook UNIEK is en dat wij ook multifunctioneel zijn en dit zit in onze binnenste zelf en dit zijn wij zelf, wordt er bewust van.

Geluk kan iedereen nastreven, het ligt aan onszelf, wij kunnen met ons denken een hel creëren, maar wij kunnen ook onze eigen hemel creëren en dit gebeurd hier op Aarde. Iemand wordt al zichtbaar beter, als er goede verwachtingen zijn, maar als wij in een negatieve spiraal blijven zitten is het leven waardeloos. Iedereen kan uit een negatieve spiraal komen, als je dit ook zelf wilt, daarom veranderingen beginnen bij jezelf, laat je ''koppigheid = oude denkpatronen" los.

Ieder Mens heeft speciale gaven, dit komt uit onze eigen hoge zelf bewustzijn. Vertrouw erop en zo kunnen wij communiceren met onze hoge zelf bewustzijn en ook met overledenen. Iedereen kan dit doen, maar wordt eerst bewust van je eigen oervertrouwen + oergeloof + oerwaarheid = oerweten = je 6dezintuig is kennis vanuit je eigen hoge zelf bewustzijn. Daarom mogen wij onze kennisneming of waarneming veranderen. Accepteer iets dat je niet met het blote aardse oog kunt zien, is INZIEN is bewust wording. Met oervertrouwen en oergeloven komen wij alles te weten en dit is ons oerweten en dit is gebaseerd op dé oerwaarheid.

De ZIEL is onzichtbaar en blijft voortbestaan na de dood, dit zijn wij ook zelf, en ieder Mens gaat naar het hiernamaals en ieder Mens kan weer terugkomen in een Aards lichaam en dit noemen we reïncarneren, dit betekent weer teruggaan in een Aards lichaam. Het leven na dit leven houdt niet op, in de toekomst komen alle zielen weer terug op de Aarde. De Aarde is speciaal gecreëerd voor de Mens en als wij hier op Aarde niet gelukkig zijn, kunnen wij in het hiernamaals ook niet gelukkig zijn. Dit betekent dat wij echt iets mogen veranderen in ons zelf, want als wij een einde zouden willen maken aan ons leven omdat wij niet gelukkig zijn, zitten wij in een verkeerde energetische spiraal. Niemand anders kan ons gelukkig maken, geluk komt vanuit onze binnenste zelf, daarom accepteer jezelf.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: