Zoeken
 


Gabriël's Maandelijks Weerbericht

Laatste wijziging: dinsdag 15 september 2009 om 19:51, 4925 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 15 september 2009

 

 


Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen
in September, Oktober, November en December 2009

Vernieuwd op 1 september 2009

 

Dit jaar passeren we het middelpunt van een 9-jarige cyclus (2004-2012)
van zielsintegratie.

Zoals we in het overzicht van 2009 lieten weten, bevinden jullie je in een jaar waarin de donkere schaduwaspecten van een ieder van jullie en van het grote geheel omhoog zullen komen en opgelost zullen worden. (opmerking: Om een duidelijker beeld te krijgen van hoe deze maanden in het grotere plaatje passen adviseren we jullie eerst het OVERZICHT van 2009 te lezen) Veel van de informatie in dat artikel is belangrijk om elk deel van het jaar te begrijpen. Die informatie zullen we niet opnieuw in dit weerbericht herhalen.)

 

SEPTEMBER

Wees je ervan bewust dat we jullie een Weerbericht aanbieden om een overzicht te geven van de energetische tendensen die plaatsvinden. Op die manier kun je voordeel halen uit wat plaatsvindt en op meer proactieve wijze deel zijn van het Goddelijk Plan. Jullie hebben allen de mogelijkheid om zielsingewijden te worden als jullie je bewust worden van deze zich ontvouwende energetische beweging op jullie planeet.

De laatste vier maanden zullen een periode van herstructurering zijn. September zal een periode van afbraak zijn, waarin de zevende chakra naar de eerste chakra beweegt ( de Goddelijke Wil zal de wereld van fysieke structuur en de wereld van vorm binnengaan).

Dit wordt geregeld door de zevende straal van bewustzijn, de Straal van de Witte Magiër in Zielsbewustzijn. Deze energie komt binnen om dat, wat niet langer van nut is, af te breken zodat jullie dit opnieuw kunnen opbouwen tot iets dat het hoogste goed van een ieder dient.

Er zijn in jullie wereld veel pogingen gedaan voor herstructurering zoals het gezondheidsplan van President Obama en andere pogingen in Irak en andere delen van de wereld.

Jullie hebben waargenomen dat deze veranderingen binnen jullie economische systeem instorten en niet het welzijn van het geheel opbouwen. Wanneer deze energieën naar de eerste chakra gaan zal de schaduw van het bewustzijn opkomen om dit jaar van de opkomende schaduw af te ronden.

De gebruikelijke wijze waarop illusionaire gedachtevormen binnen de astrale wereld, de collectieve gedachtepatronen die de mensheid en haar primitieve vorm stuurden, werd vastgehouden stort nu ineen. Die lange periode van dualiteit, angst en afscheiding zal op krachtige wijze uitgedaagd worden.

Dit betreft ook de transformering van de eerste toegangspoort van het hart (er zijn zeven toegangspoorten)... die de ervaring van dualiteit en weerstand transformeert en ook de manier waarop jullie keuzes maakten via beoordelingen van goed/fout, goed/slecht... wat jullie beroofde van jullie individuele keuzes...

Jullie zullen vele vormen van afbraak zien en veel mensen zullen gedesillusioneerd raken. Er zal algehele onrust zijn omdat mensen het gevoel zullen hebben niet langer te weten waarop ze kunnen rekenen wat continuïteit in hun leven betreft.

Binnen regeringen zal opschudding plaatsvinden. Obama zal veel meer op zijn bord krijgen wanneer hij zich sterker bewust wordt van oude vormen van corruptie. Hij heeft hier al mee te maken binnen de gezondheidszorg. Mensen beschuldigen hem van veel dingen zoals het creëren van sociale gezondheidszorg. Dit gebeurt voornamelijk omdat huidige machthebbers die tot nu toe de macht bezaten, niet willen veranderen en controle willen houden over het collectieve bewustzijn.

Wanneer deze veranderingen plaatsvinden zul je naar de structuur van je eigen leven kijken en hoe je deze hebt gemanifesteerd en gecreëerd. Je zult ook veel onrust beleven op dit gebied en herevalueren. Er zullen veel conflicten met anderen plaatsvinden wanneer je de status quo uitdaagt waardoor er bij veel mensen onzekerheid zal opkomen.

In september zal dit waarschijnlijk extreem worden. Je zult zien op welke gebieden tegen je gelogen is en waar corruptie is in veel grote structuren. Je zult dit ook in je persoonlijke relaties waarnemen. Wees niet verrast als je een toename in de percentage van scheidingen ziet. Dit is onderdeel van de herformulering van hoe dingen opgebouwd werden vanuit een overlevingsbenadering waardoor gehechtheid in plaats van ware verbinding ontstond.

Wanneer energieën de eerste chakra binnengaan zal dit een opschudding van oude vormen teweegbrengen. De zevende straal is gevormd om de werkelijkheid van vorm te beïnvloeden en voor te bereiden op de invloed van de ziel. De beste manier om te zien wat werkt, is jezelf ervan te verzekeren dat jouw intenties het goede van het geheel willen dienen. Wanneer jouw intenties NIET het goede van het geheel willen dienen zullen ze op energetische wijze uitgedaagd worden.

Jullie zaten vast in het fysieke als "bron" van je welzijn. Dit zal uitgedaagd worden en het gevoel geven dat dingen je ontnomen worden. Je hebt misschien te maken met angst voor verlies en gemis.

Begrijp echter dat de diepere waarheid is dat de beperkte oude vorm AFGEBROKEN moet worden om jullie te doen ontwaken en vervolgens via transmutatie en transformatie nieuwe vormen binnen te gaan die VEEL meer vervullend en in evenwicht zijn.

Op fysiek gebied kun je verwachten dat er in je onderlichaam vooral in de benen veel gaande is. Je kunt stijfheid ervaren in je benen, pijn in je enkels en voeten, gezwollenheid en dergelijke verschijnselen. Je zult ook bewegingen in je onderlichaam ervaren (in je seksuele gebied en uitscheiding uit organen). Je zult sterker loslaten.

Je kunt ook diarree ervaren of een gevoel van constipatie wat voortkomt uit angst om controle los te laten (loslaten van datgene wat jou niet langer dient). Bepaalde verdedigingstypes zullen meer uitdaging ervaren.

Er kan seksuele disfunctionering plaatsvinden die samengaat met een verlies van seksueel verlangen of een plotseling opkomen van meer seksueel verlangen.

De beweging in september zal een verschuiving van dualiteit en veroordeling naar onderscheidingsvermogen en bewustzijn zijn. Er zal meer schuldgevoel in je opkomen wanneer je handelt vanuit eigenbelang of probeert te bezeren of verzwakken en waar je pusht voor waardering. Je bewustzijn zal zich sterker van binnenuit laten gelden.

Je zult het tegenovergestelde van de enige "juiste" keuze via veroordeling gaan kennen door de vele keuzes via evaluatie en onderscheiding over wat JOU op een bepaald niveau dient.

De eerste drie weken zullen een afbraak zijn en de laatste week zal een verlangen zijn naar wederopbouw en het evalueren van veel nieuwe keuzes die gemaakt worden, gebaseerd op de ontwikkeling van jouw bewustzijn. Je zult verlangen naar het vermogen meer verantwoording te nemen voor jouw keuzes en manifestatie.

Je zult het conflict tussen van egoïstische keuzes, waarbij je jouw bewustzijn voor het goede van het geheel niet inzet, duidelijker waarnemen. Dit zal ook energieën van de natuur bevatten omdat jullie planeet hetzelfde proces van assimilatie doormaakt waar jullie als individu doorheen gaan.

Er zal ook druk in je hoofd zijn die gepaard gaat met duizeligheid en drukkende hoofdpijn.

OKTOBER

In deze maand zal er een gevoel van leegte en verandering zijn. De energie van de zesde chakra zal zich met de tweede chakra verbinden. Dit zal een innerlijk bewustzijn van het zielsplan creëren.

Wanneer de tweede toegangspoort van het hart zich meer opent zal er een verandering plaatsvinden van gehechtheid aan de buitenwereld als bron naar een innerlijk gevoel van verbinding. De tweede straal van bewustzijn zal in deze tijd sterker binnenkomen. Dit is de straal van LIEFDE/WIJSHEID, de ervaringsstraal van de ziel.

Er zal een sterkere verschuiving van buiten naar binnen plaatsvinden, weg van je gerichtheid op buiten. Dit zal beginnen met een gevoel van leegte omdat je het emotionele lichaam zuivert en omvormt. Het loslaten van gehechtheid zal meer afbraak van emotionele gehechtheid aan de manier waarop je dingen en plaatsen buiten jezelf waardeerde veroorzaken. Het kan je een gevoel geven dat je aanvankelijk niet waardeert, zelfs al is dit voornamelijk een herstructurering van jouw begrip over werkelijke waarde.

Het gevoel van mensen over rijkdom en verlies zal beproefd worden. Wanneer je het idee loslaat dat geld je een gevoel van voldoening biedt zijn het voornamelijk stukjes papier die je macht hebt gegeven en gebruikt zijn om de bevolking voor een zeer lange periode verslaafd te doen zijn. Het wereldmanagement heeft jullie gestimuleerd steeds meer te verlangen...

Nu mensen in zoveel schulden zijn beland vanuit angst en smachten zullen jullie je voorkeur naar de innerlijke realiteit verschuiven. De ineenstorting kan jullie aanvankelijk doen wankelen.

Dit zal jullie bewust maken van meer corruptie in de wereld. Er vindt echter een omvorming plaats die dat, wat niet langer werkt, weggooit. Dit vindt plaats als voorbereiding op herstructurering. Doe daarom je best oude gevoelens die jou niet langer dienen los te laten.

De vrouwelijke energie van aantrekking zal deze maand beïnvloed worden en het zielsplan dat de vervulling van jullie authentieke zelf dient gaan accepteren. Er zal veel meer zuivering van oude gevoelens plaatsvinden in deze maand, waardoor jullie je krachtiger gaan voorbereiden op de ziel. Focus op je innerlijk. Authentieke verbindingen. Sterkere intuïtie.

In deze periode zal er meer opnieuw geëvalueerd worden, wat jullie zal voorbereiden op de veranderingen in de komende maanden. Gebruik deze tijd om je voor te bereiden door je emotionele gehechtheid los te laten. Dit zal ook de collectieve relaties op het grotere wereldpodium beïnvloeden.

De relaties, gebaseerd op oude keuzes, die de VS met een aantal landen heeft, zullen instorten. Er zullen nieuwe relaties komen die veel betere resultaten zullen creëren. Wanneer veranderingen plaatsvinden zullen mensen echter onrust ervaren.

Sommige bedrijven zullen via herstructurering een weg proberen te vinden naar gezondere praktijken. Op sommige van deze veranderingen kun je vertrouwen als authentiek en gezond.

Wanneer de ziel het emotionele lichaam in de tweede chakra gaat transformeren (het fysieke gebied van de navel) zal een samensmelting of verbinding plaatsvinden die in november verder gaat. Het emotionele en mentale zal zich als één energie verbinden (liefde/wijsheid) intuïtie en weten.

Er zullen verstoringen zijn in het spijsverteringsstelsel en ook in de onderrug en het midden van de rug. Wanneer de energieën opkomen ervaar je misschien misselijkheid. De lichaamstemperatuur kan schommelen wanneer je moet wennen aan de nieuwe energieën. Er zal druk zijn in de buik en zonnevlecht. Ook in de heupen kun je pijn ervaren. Werk daarom aan het ontspannen van de lagere diafragma's (de sluitspier en zonnevlecht). Sommige plotselinge energiebewegingen vinden plaats in het lichaam en angsten komen misschien op. Deze sensaties vinden slechts plaats door de beweging van nieuwe energieën.

Wanneer dingen transformeren voel je je op emotioneel gebied misschien erg verward over waartoe je behoort en wat ertoe doet. Je zult minder ogenblikkelijke voldoening in oude symbolen vinden wat aanvankelijk leegheid zal creëren.

NOVEMBER

In deze maand verbindt de vijfde chakra zich met de derde, dit brengt de hogere wil en creatieve expressie naar energieën van identiteit en persoonlijke kracht. Het zal een maand zijn van omvorming en overgang.

Wanneer je gaat transformeren en het verlangen van de lagere wil overgeeft zal dit beïnvloed worden door de mannelijke energie. Er zal een herstructurering zijn van de illusie van lagere gedachtevormen.

Jullie zullen steeds meer het astrale gebied ingaan en gezamenlijk het astrale rijk openen. Dit is de vierde dimensie die de energienetwerken van jullie fysieke wereld en realiteit in stand hield. Anders gezegd, jullie zullen de ESSENTIE van jullie ervaring in de fysieke wereld binnengaan.

Jullie zullen je vroegere focus op jullie ervaring in het fysieke, de namier waarop jullie je leven en de wereld waarnamen veranderen.

Jullie zullen naar de derde toegangspoort van het hart gaan, de actieve intelligentie en wil/passie voor het leven. Jullie zullen door de verandering naar bereidheid in de richting gaan van het goede voor het geheel.

Het mentale lichaam leert met de hogere wil van de ziel en de creatieve expressie van je authentieke zelf samen te smelten. Dit zal je een hogere waarheid van je wezen brengen en je erop voorbereiden je plaats in te nemen in het Goddelijke zielsplan om het goede van het grote geheel te dienen.

De transfiguratie zal de actieve intelligentie van de ziel en hogere wil sterker beginnen samen te smelten. Dit zal een afbraak van de lagere wil en het ego creëren. Je ervaart misschien veel activiteit in je dromen. Je beweegt misschien in je droomstaat naar een hoger bewustzijn.

Sommige mensen zullen bewust een directere verbinding met het astrale rijk creëren. Je wordt je misschien bewust van je astrale lichaam. Sommigen gaan misschien in deze tijd astraal reizen. Adem veel in deze periode.

Wanneer je de energieën van de ziel binnendringt werk je door de energieën van het onderbewuste heen. Ga verder met het verkrijgen van de hulp die je kunt gebruiken om door je verwondingen heen te gaan die in dit deel van je zenuwstelsel vastzitten.

Je zult je relatie met het leven, voorbij het verlangen naar dingen, veranderen in vervulling door de leiding van de ziel. Je zult ontdekken wat op hogere wijze van werkelijke waarde is. De drie lagere chakra's (fysieke, emotionele en mentale) zullen zich meer overgeven aan de hogere energieën van de ziel.

Mensen zullen, wanneer ze niet bewust zijn, meer gedesillusioneerd raken. Ze zullen wanhopig naar meer dingen verlangen en bang worden alleen te zijn met hun innerlijke wezen. Ze zullen de leegte die opkomt haten. Het loslaten van gehechtheid is een beangstigende ervaring voor de egoverdediging, wanneer bewustzijn hierover ontbreekt.

Er zal veel zuur en verbranding door het lichaam gaan. Wees voorzichtig met wat je eet. Eet alkalische (basische- niet zure) voeding. Er kan in deze maanden ook uitputting ontstaan. Er is in het lichaam wat opname betreft, enorm veel gaande. In het lichaam van veel mensen zullen de bijnieren overbelast zijn. Er kan veel angst en paniek zijn als je niet durft los te laten of niet begrijpt wat er plaatsvindt.

Wanneer je deze veranderingen doormaakt, beleef je misschien ook grote openbaringen en ga je vrijwel moeiteloos in de richting van een grote helderheid en inspiratie. Je kunt een hoogtepunt ervaren doordat het emotionele en mentale lichaam samenkomen waardoor je direct de ervaring van weten en intuïtie binnengaat. In het begin zullen dit korte momenten van waarneming zijn.

De wereld in zijn geheel zal een afbraak beleven van collectieve manieren van denken die veel van jullie systemen en overtuigingen op hun plaats hielden. Daar waar geen begrip is kan veel wanhoop zijn. Er zijn misschien meer depressies en zelfmoorden en andere ziektes. Er kunnen in deze periode ook meer mensen overlijden als ze niet weten hoe ze naar een hogere ervaring kunnen gaan en zich veilig kunnen voelen terwijl ze in het fysieke te blijven.

Wanneer je aan je innerlijk hebt gewerkt zul je meer evenwicht en meer zielsbewustzijn ervaren. Dit kan een tijd van groot profijt zijn wanneer je de veranderingen bewust inzet.

Er zullen veel veranderingen in de fysieke vorm van jullie leven plaatsvinden en in wat jullie eerder aantrok. Alles wat weerstand biedt aan waar je naartoe gaat in je leven zal voor jou omhoog komen om op je bezeerde gevoelens en gedachten te reageren en ze op te lossen.

DECEMBER

Jullie zullen zien dat dit een maand is waarin je keuzes in actie brengt, voorbereid door verlichting in november van het hogere mentale lichaam en intuïtie.

Deze laatste maand zal een beweging van de vierde chakra naar de hartruimte zijn. Dit zal de lagere drie chakra's gaan beïnvloeden. Er zal meer verandering in vorm zijn, emotionele en mentale gedachtevormen. In deze maand zal er voornamelijk gerichtheid zijn op keuzes en beslissingen.

Jullie hebben in de vorige drie maanden oude vormen getransformeerd en je voorbereid op de keuzes van deze maand. Nu zijn jullie klaar voor nieuwe keuzes

In deze tijd zullen jullie de ervaring van de vierde toegangspoort van het hart inzetten, de energie van vergeving en acceptatie. Dit zal een evenwicht van geven en ontvangen in je leven creëren via de gemoedsrust van het hart.

Je zult door de energieën van harmonie, die ontstaan door het oplossen van conflict heengaan. Het hart is het centrum van creatief bewustzijn. Er zal een balans zijn tussen alle energieën waaraan je in de vorige maanden gewerkt hebt om samen te doen smelten.

Jouw beslissingen zullen een nieuw niveau van hart, acceptatie en vergeving nodig hebben... om je ziel de mogelijkheid te bieden aan je leven duidelijker leiding te geven. Het hogere gedachtegoed van het grote geheel zal voor degenen die bij zichzelf innerlijk werk en persoonlijke heling verrichten de richtlijn worden.

Je zult het geheel waarnemen als alle koninkrijken in jouw wereld en hoe ze in jouw keuzes beschouwd worden. In deze tijd zullen oude patronen van karma die in vele levens meegenomen zijn beëindigd worden. Wanneer je het vermogen om te vergeven binnengaat zul je veel oude relaties neutraliseren.

Je zult jezelf op veel nieuwe dingen voorbereiden. Oude relaties kunnen in deze periode beëindigd worden. Je zult relaties opnieuw evalueren en hoe ze je zielsplan en je plaats in het Goddelijke Plan meer kunnen dienen. Je zult vanuit deze perspectieven sterker aangetrokken worden door creatieve projecten.

Je zult JEZELF duidelijker gaan evalueren en vanuit die innerlijke waarde keuzes maken. Je zult leren hoe je jouw waarheid kunt herkennen, door het via je hart sterker te filteren. Je zult in deze tijd meer ware behoeften van jezelf evalueren. Je zult ook de waarden van anderen en hun behoeften beter gaan begrijpen.

Je zult sterker door mensen op een gelijk niveau van zielsontwikkeling en resonantie aangetrokken worden. Jullie zullen samenkomen in gezamenlijke groepen die creatief werken aan inspiratie en manifestatie. Je zult in deze periode door meer zielsverbindingen aangetrokken worden. Mensen zullen meer zielematen vinden en diepere verbindingen creëren.

Er zullen nieuwe besluiten zijn. Voor het eerst niet heel dramatisch. Je zult, wanneer je groeit, echter leren naar diepere keuzes te bewegen.

Over de hele wereld zullen keuzes gemaakt worden om steeds sterker te proberen aan oude vormen die niet dienen vast te houden. Er zullen veel reacties vanuit angst zijn en problemen die innerlijke druk veroorzaken. Er zal op wereldforums meer onrust zijn.

Sommige nieuwe leiders zullen proberen te handelen vanuit diepere waarheden, zelfs in jullie regering, in omgeving en wereldstructuren. De wereld zal in de toekomst steeds meer in de richting van een sociaal ideaal gaan. Dit zal zichzelf tonen door keuzes die geïntroduceerd worden waarvan sommige de massa onder controle willen houden en verpletteren.

Fysieke problemen zullen in deze maand met hart en keel te maken hebben, met de spijsvertering en druk in het hoofd zal blijven. De hartproblemen voor diegenen die niet aan zichzelf werken zullen meer uitdagende gebeurtenissen veroorzaken.

Deze energieën zijn krachtig. Ze zullen bewegingen en veranderingen veroorzaken of je nu wel of niet bewust met energieën werkt. Sommigen zullen pijn ervaren in het hart terwijl er geen echt probleem is maar het hart leert in deze nieuwe energieën te groeien en zich op de ziel voor te bereiden.

Er kan een verhoogde waarneming van je vijf fysieke problemen zijn. Het kan ook gebeuren dat je verlangt naar een nieuwe manier van eten. Soms is dit tijdelijk terwijl op andere momenten het een nieuwe behoefte van het fysieke lichaam kan zijn. Dromen zullen actief blijven en er zullen ook perioden zijn waarin je meer slaap nodig hebt.

Zoals je kunt zien is dit een krachtig jaar en zijn dit vier maanden van energetische beweging. Het is belangrijk dat jullie allemaal onderwezen worden over wat er plaatsvindt en hoe je met deze energieën moet omgaan. Werk bewust en moedig anderen aan nieuwe perspectieven te beschouwen die inderdaad hun leven zullen verbeteren.

We adviseren jullie allemaal te beginnen met een bewuste visie op je leven, die je ook in staat stelt het welzijn voor het grote geheel te dienen. Waardeer jouw waarheid. Richt je op waarde.

Dit zijn een aantal dingen die je kunt verwachten in de laatste vier maanden van 2009.

Zegeningen,
Gabriël



Bron: maandelijkse berichten

Voeg toe aan: