Zoeken
 


Gelijkgestemden

Laatste wijziging: maandag 7 september 2009 om 17:54, 3123 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 7 september 2009

Herkenning met gelijkgestemden IS een herkenning en heel mooi op een geestelijk niveau. Het zijn ''trillingen'' die iets IN jezelf teweegbrengt, het is iets wat die ander aan signalen uitzendt of uitstraalt en dit vang je op. Het is de bedoeling dat je IN je eigen kracht gaat staan want als je open wilt staan voor wederzijdse herkenning dan gebeurt dit ook, wees wel wie je werkelijk bent, dan kan een ander je uitstraling ook opvangen. Dit is nu momenteel gaande, je gaat de trillingen van je spirituele familie erkennen door wat je zelf uitstraalt. Het zijn die gemeenschappelijke gevoelens die je voorheen ook al gemeen had met elkaar. Dit UIT zich voornamelijk als iemand op hetzelfde bewustzijnsniveau zit als jezelf en dit brengt dan ook dezelfde TRILLINGEN voort, zo wordt je als een magneet naar elkaar toegetrokken. Je kunt deze innerlijke aantrekkingskracht vertrouwen, dat komt uit je eigen innerlijke ZIEL en HART gevoelens en dan weet je dat dit via je eigen herinneringen is gebeurd, want herinneringen blijven bestaan.

Momenteel komen veel spirituele/geestelijke familieleden bij elkaar. In iedere familie zitten Tweelingzielen en Zielenmaatjes en Overzielen en dit wil niet zeggen dat ze partners ''moeten'' zijn en alles nu perfect is en dat je de liefde van je leven hebt gevonden. Je hebt goed naar je ziel geluisterd, het hoeft niet de ware oorspronkelijke partner te zijn, het wil zeggen dat je van nu af aan je gevoelens kunt vertrouwen en samen met je spirituele familie als gelijkgestemde verder kunt groeien, daarom is deze herkenning nodig, want de spirituele geestelijke families waren vervreemd van elkaar. Je eigen spirituele familie herkennen betekent dat je iemand gevonden hebt met dezelfde trillingen van je eigen geestelijke bewustzijnsniveau. Het kan heel mooi zijn als het je liefde van je leven is, maar verlies je verstand niet, want je mag nu wel samen verder groeien NU wij hier nóg op de Aarde zijn. Je herkent ook een vriend van binnen.

Deze herkenningen komen tot stand via je eigen innerlijke hart/ziel herkenning en is een weten dat nooit weg gaat en het zit ook in je eigen herinneringen. Een herkenning hoeft NIET altijd romances te zijn, dat velen denken, het is op de eerste plaats een herkenning met gelijkgestemde ''bewustzijns'' en dit is een kennis op een geestelijk niveau en voelt op zich al goed. Dus herkenning gebeurt op een geestelijk niveau, het ZIJN herinneringen van langgeleden die steeds sterker worden, het is een innerlijk gebeuren van weten en voelen dat dit ook mogelijk maakt.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: