Zoeken
 


‘t Grootste experiment ooit: 4 miljard deelnemers!

Laatste wijziging: vrijdag 4 september 2009 om 21:50, 2902 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 4 september 2009

 

Blootstelling aan straling van mobiele telefoons is het grootste menselijke experiment dat ooit op touw is gezet, zonder basis-overeenstemming zijn zo’n 4 miljard mensen erbij betrokken. De wetenschap heeft inmiddels aangetoond dat we spreken over een verhoogd risico op hersentumoren door het gebruik van mobiele telefoons, evenals een verhoogd risico op oogkanker, tumoren aan de speekselklieren, testikelkanker, non-Hodgkin lympheklierkanker en leukemie. De bevolking dient geïnformeerd te worden.”

Dit is de vertaling van een uitspraak van de Amerikaan L. Lloyd Morgan, Electrotechnisch Ingenieur en lid van de Bioelectromagnetics Society.

(“Exposure to cellphone radiation is the largest human health experiment ever undertaken, without informed consent, and has some 4 billion participants enrolled. Science has shown increased risk of brain tumors from use of cellphones, as well as increased risk of eye cancer, salivary gland tumors, testicular cancer, non-Hodgkin’s lymphoma and leukemia. The public must be informed.”)

Een ander citaat uit het rapport over de gevolgen van straling van mobiele telefoons, waar we zo verslag van zullen doen, gaat aldus:

 ’De wetenschap erover is er. Het probleem bestaat. Actie dient ondernomen te worden’.

Het is geen kattenpis, om het zo maar even te zeggen; wetenschappers die de noodklok luiden, ze zijn er nog!! Maar ze trekken ook aan de noodrem én vragen iedereen om in de reddingsboten te stappen!!!

Maar het heeft niet zoveel zin om hier hele volzinnen te gaan gebruiken, daar waar kernachtige zinnen voldoende zijn. Nog maar een dan; in dit geval een citaat van één van de samenstellers van het rapport:

Lees verder op Wanttoknow.nlBron: wanttoknow

Voeg toe aan: