Zoeken
 


Proud to be Dutch...

Laatste wijziging: maandag 31 augustus 2009 om 19:18, 2672 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 31 augustus 2009


Zoals u heeft kunnen lezen reeds in eerder geplaatste blogs is het bewijs reeds online gezet waarom het jaartal 2012 niet zal gaan plaatsvinden.

Opnieuw mag Nederland het voortouw nemen in grote ontdekkingen, reeds lange eeuwen lang hebben wij als zeer klein landje het voortouw genomen in ontdekken van onze wereldzeeen, het stichten van kolonies en het wereldwijd verspreiden van kennis.

Reeds lange jaren lang hebben we gezocht naar deze feiten welke we online hebben kunnen plaatsen met keihard bewijs dat de jaartelling zoals we die NU hanteren niet corresponeerd hebben met die van de Maya, Inca farao en of Azteken kalenders.

We kunnen hetgeen nu gebeuren gaat zeer negatief zien maar kunnen ook vanuit een andere visie naar dit gebeuren gaan kijken en dit als een tweede kans zien waarin wij als mensheid erg veel goed kunnen gaan maken.

We zijn in staat Dna vast te leggen van uitgestorven diersoorten en zijn in staat geworden vele ziektes uit te bannen van deze aarde MITS men de overeenstemming vind en overdracht plaats laat vinden .

Laat de boodschap duidelijk zijn voor een ieder individu dat hetgeen nu komen gaat enkel bij u als persoon zelf kan worden gezocht, helpt uw zwakken en diegene die zich niet zullen kunnen verplaatsen of zullen kunnen voeden. laat de boodschap der Goden duidelijk zijn dat een ieder op deze aarde inclusief wereldleiders en illuminatie kan rekenen op de onvoorwaardelijke liefde vanuit de goden ondanks wat er gedaan is in het verleden, het gaat er niet om wat men gedaan heeft maar wat men de komende 8 weken doet om voorbereidingen te treffen omtrent deze schitterende pole shift.

Opnieuw mag dus vanuit Nederland het voortouw genomen worden zeer grote plannen te gaan samensmeden omtrent de wedergeboorte welke nu voor onze deur staat.

Laten we denken niet alleen als een verenigd Koninkrijk der Nederlanden, maar laten we denken als een samen een zijn en samen een voegen in kennis en overdracht een verenigde wereld in denken en doen ik spreken en geloven.

Laten we deze aarde koesteren met en om alles wat ze met ons wil delen, alles wat ze ons wilt geven ondanks de vele gevaren die voor ons op de loer liggen.

Laten we deze aarde eens eindelijk in onze armen sluiten en leren begrijpen waarom pole shifts moeten plaatsvinden en waarom mensen als nomaden geboren zijn vanuit oorsprong.

Mensen lopen vaak weg voor waarheid omdat ze deze vaak niet willen horen en hun rug willen keren omdat hun normale leventje zo normaal lijkt, maar hoe gevaarlijk kan dit zijn door dagelijks naast die trein te wonen en de gewoonte zo normaal te gaan vinden dat je die trein niet meer hoort en vergeten bent hoe de werkelijke kracht van die trein in elkaar steekt..

Laat u niet verrassen om datgeen komen gaat wees allert en wees trots omdat niet alleen ik maar ook u Die Nederlander zal mogen zijn die anderen heeft gewezen op het feit dat wij als mens zijnde onderhevig zijn onderworpen aan aardse veranderingen door het Gods zijn diep van binnen in ons zelf omdat WIJ die les wederom mogen leren van het achter mogen laten en het opnieuw mogen leren opbouwen en gebruiken van onze schitterende kennis die gezamenlijk voor handen ligt..

Wetenschappers zijn zo bezig geweest met het zichzelf te moeilijk maken de ware boodschap niet meer te ontvangen vanuit het universum, komma,s streepjes punten etc.. maar vergaten de ware diepgang van het woord, het zijn NIET die tekens welke belangrijk zijn geweest voor het verspreiden van het woord en de geschriften het is de diepgang en vooral de voorbedachte rade van elk woord met die intentie uitgesproken u na te laten denken over datgeen komen gaat, alleen u eigen waren ik en gevoel van binnen zal u kunnen overtuigen van de woorden der waarheid en Ma at.

Dit kan en mag ik niet voor u doen deze balans zal u voor uzelf mogen gaan vinden.

wees niet bang wees blij dat eindelijk de tijd is aangebroken van wedergeboorte van vernieuwing van die nieuwe Novae ster die reeds lange tijd werd aangekondigd.

laat alles een zijn in denken en doen alleen dan zal deze mensheid grote kans van overleving krijgen voorgeschoteld van boven..

De wedergeboorte der aarde staat voor onze deur lieve mensen zegt het voort zegt het voort....


Proud to be a Dutch...

Rene van den BrinkBron: the-embassadorion

Voeg toe aan: