Zoeken
 


De eerste mens en zijn missie - Menselijke engelen en de twaalf stammen

Laatste wijziging: vrijdag 21 augustus 2009 om 20:32, 4350 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 21 augustus 2009

 

In den beginne was er helemaal niets en toen ontplofte dat ook nog - Terry Pratchet

Of je die oerknal, de Big Bang theorie, aannemelijk vindt of niet: ooit is er leven ontstaan in de kosmos en kwam de mens als soort op de aarde terecht.

Hoe en met welk doel?

Er zijn verschillende bronnen die daar hun licht op laten schijnen. We zetten hier een aantal versies en visies op een rij, die je niet in je geschiedenisboekje op school zult aantreffen.

Omdat verschillende scenario's zich tegelijkertijd of lang na elkaar kunnen afspelen, is het mogelijk dat de volgende bronnen elkaar minder sterk tegenspreken dan op het eerste gezicht lijkt. Ook al zijn de invalshoeken verschillend, er is wel overeenstemming over het bestaan van gentechnologie, niet alleen als voortplantingsmethode, maar ook voor het ontwerp van nieuwe soorten...

De eerste mens en zijn missie

1. Freedom Teachings/Azurite Press: Menselijke Engelen en de Twaalf Stammen

De leringen van de Azurite Press zeggen dat menselijk bewustzijn in deze tijdmatrix 560 miljoen jaar geleden is ontstaan. Het hedendaags menselijk ras is nauwelijks meer vergelijkbaar met die eerste mens; wij zijn gedegenereerde nakomelingen van het derde zaaisel. Door vermenging met allerlei ander buitenaards DNA lijken we helemaal niet meer op de 12-dimensionale mens die we ooit waren, en ook niet op een van de andere ET-rassen. In genetisch opzicht zijn we een rommelig allegaartje geworden, gedevolueerd naar agenda's voor overleving en territoriumgedrag op dierlijk bewustzijnsniveau.

T-1 Experiment (Turaneusiam 1): Menselijke Engelen, de Eerste Wereld

De eerste menselijke engelen, een ras van meester-wezens werd geschapen op de planeet Tara in de dimensies 4, 5 en 6, voordat ze deels 'viel' naar het laagste verdichtingsniveau, dimensies 1,2 en 3, waar de aarde zich bevindt. De stichters van het menselijk ras kwamen uit de hoogste dimensies van deze tijdmatrix, dimensies 10, 11 en 12, de 'vloeibaar licht'-werelden; en 13,14 en 15, de Rishi of Avatar werelden.

De reden voor de schepping van dit ras van menselijke engelen was dat er problemen waren in deze tijdmatrix, waar veel bewustzijn vast was komen te zitten. Het lichaam van de menselijke engel was samengesteld uit het 'beste van het beste' DNA van 12 verschillende buitenaardse rassen met bijzondere eigenschappen, waardoor het mogelijk zou zijn om onder omstandigheden van verdichting toch contact met hogere dimensies te kunnen leggen en behouden om de benodigde informatie en codes te verzamelen voor DNA-activatie en ascensie. Het ontwerp was bedoeld om als 'gastheer' te dienen voor de gevallen zielen van andere rassen met gedegenereerde lichamen en bewustzijn, die hun bronverbinding weer wilden opzoeken. Daarvoor zouden ze hun versplinterde identiteiten stukje bij beetje weer bij elkaar moeten rapen.

De mens, het menselijk ras en lichaam als reddingsboot, zou je kunnen zeggen. William Henry in Star Gates of the Gods noemt het een 'wederopstandings-machine voor gevallen zielen'. Andere levensvormen en bewustzijn dat hier al duizenden jaren vast zit, zou afhankelijk zijn van het succes van de mens in deze tijd om die machine, ons eigen lichaam, in direct verband met ons gezamelijk morfogenetisch bewustzijnsveld, aan de praat te krijgen.

De bedoeling was dat dit ras zou evolueren tot scheppende wezens die als wachters van de planeet Tara verantwoording konden nemen voor de energetische balans op de gehele planeet. Ook binnen ons sterrenstelsel was een rol voor hen weggelegd. Juist omdat deze goddelijk wezens zo veel genetische codes van verschillende buitenaardse rassen in zich droegen, zouden ze geschikt zijn als bemiddelaars en ambassadeurs.

Achteraf is het gemakkelijk praten, maar we zouden nu vanuit filosofisch of multi-dimensionaal perspectief de vraag kunnen stellen of evolutie door middel van hybridisatie, door het scheppen van een wonderbaarlijk goddelijk wezen, hoe schijnbaar ideaal ook in een zwart gat of piratenwereld wel zo'n intelligente methode is. Vooral omdat een groepje andere buitenaardse rassen klaarblijkelijk hun eigen agenda's hadden en het doel van dit T-1 experiment niet ondersteunden. Ze vermengden hun eigen DNA doelbewust met dat van deze engelenmens, waardoor de oorspronkelijke genetische codes voor hele takken nakomelingen hun integriteit verloren... Verlies van helder interdimensionaal bewustzijn was het directe gevolg.

Een deel van hen evolueerde vervolgens tot een ras dat we de Atlantiërs zijn gaan noemen, die als eerste problemen kregen met wat vandaag de dag het 'ego' heet. Ze zagen macht niet als een kracht die verantwoordelijk kan worden ingezet in open relatie met het geheel, maar als een kracht die tegen andere wezens kon worden misbruikt. NB: Dit 'human angel' project was een collectief ontwerp, bedoeld om in open onderlinge samenwerking te worden uitgevoerd. In deze tijd is het vertaald naar een unieke Redder-Christusfiguur of Superman die in zijn uppie opereert. Deze gedachtevorm werkt zeer beperkend op de ontwikkeling en uitbreiding van multi-dimensionaal bewustzijn. Juist om die reden wordt de gedachtevorm van de ene Redder waar de hele wereld van afhankelijk is, zo uitgemolken en enthousiast door de kerken en Hollywood gepromoot.

T-2 Experiment: Turaneusiam 2, de Twaalf Oerstammen

20 tot 25 miljoen jaar geleden ging het tweede experiment van start. Deze keer betrof het wel de aarde en besloten de hoger-dimensionale stichters het wat rustiger aan te doen. De twaalf verschillende componenten van het DNA werden opgedeeld in 12 delen. Er werden twaalf stammen gesticht, die elk twee attributen van het oorspronkelijke menselijke engel-DNA-pakket in gepolariseerde vorm mee kregen.

Deze puzzelmethode hield in dat geen enkel ras of stam over de hele 'waarheid' van het menselijk engelenwezen kon beschikken, maar alleen een puzzelstukje had. Zodra een mens, groep of stam de dualiteit die in zijn genen was geprogrammeerd zou overstijgen, zou er 'alignment' en resonantie ontstaan met hoger bewustzijn van anderen uit andere stammen die hetzelfde hadden gedaan.

In vibratietermen gesproken zou je twaalf delen hebben die eerst hun 'missie' op lager-vibrerend stamniveau volbrengen, waarna ze hun aandeel van de puzzel kunnen bijdragen aan het collectief. Zo vinden mensen elkaar in een hoger gelegen vibratieband, waar de culturele grensverschillen op zieleniveau kunnen wegvallen en informatie vrij beschikbaar komt voor wie dat vibratieniveau vast kan houden binnen zijn eigen energieveld. Wel moet er op groepsniveau worden gewacht tot de laatste stam ook zijn deel van de puzzel komt aanleveren, waarna het collectief weer over alle gegevens beschikt waar de T-1 mens ook over beschikte. Dan kan de mens de missie waar hij voor is uitgezonden eindelijk ten uitvoer brengen.

NB: De auteur van het Matrix-V materiaal geeft aan dat alle 'aliens' van die trage evolutiemethoden bedenken. Met een model als dit -als we gaan dan gaan we met z'n allen - schiet natuurlijk niemand ene moer op als er ergens een kink in de kabel komt, want dan kan iedereen gaan zitten wachten tot in alle eeuwigheid en dat is dus ook gebeurd.

Er werd een tijdspanne van honderden duizenden jaren voor dit T-2 experiment uitgetrokken, tenminste, wanneer de mens erin zou slagen om niet verder te vallen in bewustzijn. Volgens de Freedom Teachings is dit verhaal van de splitsing van het menselijk DNA in twaalf losse pakketjes het verhaal van Adam en Eva, de symbolische geboorte van de dualiteit in bewustzijn.

Als de mens zijn eigen oorsprong weer begrijpt, kan gedurende deze eindtijd het oorspronkelijke plan voor dit ras zich weer ontvouwen: de wedergeboorte van het interdimensionaal intellect en bewustzijn is het gevolg van de hedendaagse DNA-activaties.

Elektrische oorlogen

Vijf miljoen jaar geleden ontstonden oorlogen tussen buitenaardse groeperingen die elk hun eigen plannen en agenda hadden. Dit worden de elektrische oorlogen genoemd, of de engelenoorlogen, omdat ze plaats vonden in hogere dimensies. De Elohim en de Siriërs wilden het menselijk ras opnieuw inzaaien, terwijl andere groepen de aarde voor hun eigen doeleinden wilden gebruiken: uitbuiting, observatie, of andere experimenten. Het gevolg was dat de aarde een gedeeltelijke ompoling onderging; de sterrenpoort (Seal of Amenti genaamd) naar andere delen van dit universum ging dicht. Veel bewustzijn kon deze aardse regionen niet meer verlaten en heeft hier gevangen gezeten in de tijd tot de volgende universele cyclus het openen van die poort weer mogelijk zou maken. Wij leven in zo'n SAC (Stellar Activation Cycle), waarbij hogerdimensionaal bewustzijn rijkelijk onze tijdmatrix binnenstroomt: 2000-2017.

Het woord 'race' zou afstammen van het woord in Anuhazi, 'RAY-SA', drager van de regenbogen of stralen van bewustzijn (Eng: Rays of consciousness). Mensen zijn de dragers van die stralen van bewustzijn in alle kleuren van de regenboog. De verhalen van Indianenstammen over de terugkeer van de 'Rainbow Man', de Regenboog Mens, is de voorspelling over de terugkeer naar multidimensionaal bewustzijn van de mens als soort. (NB: De auteur van het Matrix V materiaal zegt dat de kleur van de straal aangeeft met welke groep buitenaardsen je te maken hebt, die zich hier komt voordoen als aards mens; lichtwerkers en goedgelovigen uit de ufo-beweging knielen bij bosjes voor hen neer. Wacht je dus voor de indigo's, de blauwe stralen, de stralend witten, de magenta's en de paarsen.. )

De mens zou zijn ontworpen omdat de gevallen zielen in dit verdichtingsgebied zelf geen lichaamsvorm meer konden vasthouden en manifesteren. Wanneer delen van je identiteit in lagere dimensies vast komen te zitten kan jouw bewustzijn uit hogere dimensies ook niet naar huis. Groepen bewustzijn uit hogere dimensies hebben daarom besloten samen te werken om een blauwdruk in deze verdichting te scheppen, waardoor de zielen die hier gevangen zitten zich toch zouden kunnen manifesteren om hun versplinterde identiteit stukje bij beetje weer bij elkaar te rapen. Dit plan heet de Amenti Reddingsmissie (Amenti Rescue Mission). De gedachtevorm van 'redden' moet worden uitgetild boven het niveau van de individuele incarnatie; het gaat om een collectief samenwerkingsverband.

Originele bron: www.ascensie.nl



Bron: aquariusage

Voeg toe aan: