Zoeken
 


Vertrouwen is Geloven

Laatste wijziging: zondag 16 augustus 2009 om 12:00, 3297 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 16 augustus 2009

Wij kunnen pas liefde ontvangen als wij onze eigen deur van ons hart ervoor open zetten en dit kunnen wij alleen zelf doen. Waar een bewustzijn van liefde en mededogen is, zal altijd vrede zijn. Liefde IS positieve energie en een natuurlijke basis die wij nodig hebben voor het leven zelf. Als wij ons hart openen voor ons zelf, dan weten wij dat alles wat met liefde wordt gedaan al positieve energie is. Wij moeten met het leven zelf verbonden zijn. Onze GEEST wil vrij en ongebonden zijn, dus angst om iets of iemand te verliezen mogen wij loslaten. Vertrouwen = geloven dit geeft ons zoveel en het brengt ons ook weer terug naar de Universele BRON, waar wij ook allemaal vandaan komen. Als wij vertrouwen hebben dat wij door de Schepper gecreëerd zijn, dan geloven wij ook dat wij een deeltje van de Schepper ZELF zijn en in ons zelf hebben zitten, anders zouden wij niet kunnen bestaan. Vertrouw IN de ALMACHT waar wij allemaal een deel van ZIJN, daar gaat het over, vertrouwen + geloven IN de Schepper ZELF, dan vertrouwen en geloven wij ook IN ons zelf. Dan vertrouwen en geloven wij ook dat die KRACHT ook bestaat en dat wij die innerlijke kracht ook zelf hebben.

Met vertrouwen kunnen wij al onze bewustzijns en onze zintuigen mee activeren zo sterk is vertrouwen. Als wij bewuster zouden zijn, weten wij ook dat vertrouwen een heel sterk zintuig is. Vertrouwen in onze innerlijke zelf, dat wij niet kunnen zien, maar wel een werkelijk deel van ons zijn. Vertrouwen hebben wij nodig voor deze evolutie groei, dat nu bezig is. Vertrouwen hebben wij nodig voor onze intuïties te geloven. Vertrouwen hebben wij nodig om onze hoge zelf bewustzijn te activeren en kunnen wij niet zien, daar mogen wij IN geloven. Vertrouwen hebben wij nodig om al onze andere bewustzijns die wij al IN ons hebben te activeren. Als wij vertrouwen hebben dat al de hulp in onszelf zit, zijn wij heel gelukkige mensen. Want vertrouwen is het allermooiste GESCHENK, dat wij aan ons zelf kunnen geven. Iemand die zijn vertrouwen heeft geactiveerd is een sterke persoonlijkheid die vertrouwt en weet dat dit sterke gevoel binnenin hun zit. Dus dan kunnen we het verschil zien, van mensen met en mensen zonder vertrouwen. Mensen die vertrouwen IN zichzelf hebben geactiveerd zijn al gelukkige mensen. Mensen zonder vertrouwen hebben een moeilijk leven, maar zij kunnen dit zelf veranderen door ook te vertrouwen, want het is een zwak punt als wij NIET kunnen vertrouwen IN ons zelf. Met onze brein en hersenen kunnen wij geen vertrouwen mee activeren, dit mogen wij doen door hierin te geloven.

Zonder vertrouwen, voelen wij ons angstig, dan staan wij niet open voor innerlijke kracht, want dan zijn wij naar buiten gekeerd. Het is ook angst hebben voor onbekende dingen en onzeker zijn en dit is ook een gebrek aan vertrouwen. Zonder vertrouwen zijn wij gehandicapt dan geloven wij niet, dan IS dit leven voor niets geweest. Onzeker zijn betekent dat wij geen veranderingen kunnen toepassen, dan stagneren wij en dit gaat tegen onze eigen evolutie in. Het betekent geen contact met je inner ZELF, daarom heb je ook geestelijke armoede.

Vertrouwen IS een van onze belangrijkste ZINTUIGEN en wij kunnen dit zien als een mooi gereedschap, want zonder dit gereedschap hebben wij een heel moeilijk leven. Dit kunnen wij zelf veranderen door te gaan GELOVEN in onze eigen zintuigen, want zintuigen heeft iedereen al in zich. Wij kunnen die zintuigen niet zien, maar ze zijn er wel, vertrouwen geeft ons rust in onszelf.

We hoeven niet meer naar informaties te zoeken buiten onszelf, informaties die wij weten komen al uit onszelf. VERTROUWEN is ook een bewustzijn en dan schakelen wij gelijk IN op het bewustzijn WETEN en het waarheids bewustzijn. We noemen dit innerlijke weten en horen, het lijkt bijna of dat wij zelf die woorden zeggen die we horen. Dat is vertrouwen hebben in onze innerlijke bewustzijns en die hebben we allemaal. Als wij vertrouwen hebben IN onze innerlijke zelf, zal dit vertrouwen ons nooit bedriegen. Dan voelen wij ook geen angst meer, dan zijn wij niet onzeker meer, dan krijgen wij ook een fijn en gelukkig leven, wij kunnen alles zelf veranderen. Start met veranderen van je negatieve en onzekere gedachten en laat die LOS, wij zijn baas over onze eigen gedachten + daden, niemand kan dit voor ons loslaten, dit moeten wij zelf doen.

Als wij eenmaal ons vertrouwen hebben geactiveerd, dan hebben wij een groot deel van onze negatieve EGO begrepen. Het IS jammer dat wij niet iedereen kunnen vertrouwen, maar blijf dicht bij jezelf en vertrouw wat wij zelf hebben en daar gaat het om. Vertrouw IN de liefde voor jezelf, want deze evolutie is op ons zelf gericht en heeft te maken MET onszelf en niet met die ander. Wij mogen meer gericht zijn OP ons zelf, dit IS niet egoïstisch, nee dit is eindelijk weten dat wij eerst zelf alles mogen activeren en daarna kunnen wij openstaan voor anderen. Want als wij geen vertrouwen, geloven, liefde, respect en eerlijkheid IN ons hebben geactiveerd kunnen wij dan iets aan anderen geven? Want zonder vertrouwen en zonder geloven en zonder liefde en zonder respect en zonder eerlijkheid, kunnen wij ook niemand anders dit geven, want dan hebben wij dit nog niet IN ons zelf geactiveerd. Wij mogen eerst aan onszelf werken. ZEG dan 25 X ik wil mijn vertrouwen activeren en zo kunnen wij alles activeren.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: