Zoeken
 


Inzet leger tijdens grieppandemie dichterbij?

Laatste wijziging: zaterdag 15 augustus 2009 om 19:58, 2824 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 15 augustus 2009


In een artikel in de Telegraaf van 12-08 wordt gesproken over de (mogelijke) inzet van het leger mocht de Mexicaanse griep in alle hevigheid losbarsten. En als je het bericht leest dan lijkt het op het eerste gezicht ook best wel logisch, stel dat de helft van de politie  en medisch personeel ziek op bed ligt? Wat dan? Nou, dan zou het leger inderdaad een handje kunnen helpen door het bouwen van veldhospitaals en het uitvoeren van beveiligingstaken.

Zo zou het kunnen gaan als het een eerlijke wereld zou zijn… Het probleem is dat ze nu met het hele verhaal komen als de griep wel over zijn hoogtepunt lijkt te zijn. Volgens het RIVM is het maar een milde griep die niet veel gevaarlijker is dan de ‘gewone’ griep die elk jaar de kop op steekt. Dat bericht, dat de griep meevalt is van 07-08-09 en het bericht over een mogelijke inzet van het leger is van 12-08-09. Ik zie daar de logica niet zo van in. Nu is het natuurlijk wel zo dat je ook helemaal tureluurs wordt van al die verschillende berichten, eerst is het een zeer dodelijke variant, dan is het een mildere variant, daarna verwachten ze dat het virus gaat muteren en dan pas dodelijk wordt en slaan ze miljoenen vaccinaties in. Moeilijk om er wat van te maken, wat is waar en wat niet?

Ik ben persoonlijk van mening dat deze hele pandemie een grote hoax is die gebruikt wordt om angst aan te jagen, mensen te kunnen vaccineren (wat zit er allemaal in die vaccines?) en om te kijken hoe we reageren. Misschien ook wel belangrijk, de fabrikanten van Tamiflu en de vaccinaties hebben bakken met geld verdiend aan de wereldwijde verkoop, alleen in Nederland al 34 miljoen! Er zijn ook veel aanwijzingen dat het virus gecreëerd is en losgelaten is in Mexico city, de dichtst bevolkte stad van de wereld dus een ideale infectiehaard voor dit griepvirus. En dat het een combinatie is van 3 verschillende griep varianten die allemaal toevallig bij elkaar komen is op zijn minst vreemd te noemen.

Maar goed, even terug naar de inzet van het leger. Zoals we er al vaker over geschreven hebben past de inzet van het leger wel mooi in het hele NWO plaatje (het oprichten van een politiestaat). Normaal gesproken is het de taak van de politie om de veiligheid en de orde binnen de landsgrenzen te handhaven, maar deze pandemie is een mooi opzetje om ons te laten wennen aan de aanwezigheid van militairen in de straten. In het bericht staat ook dat ze mensen die ziek zijn op kunnen halen van bijvoorbeeld Texel, alleen is het niet duidelijk of het verplicht of op vrijwillige basis is. Lijkt mij wel een belangrijk puntje. Ik zat eerlijk gezegd al een tijdje te wachten tot ze er in ons landje eindelijk eens mee zouden komen om het leger in te gaan zetten. In b.v. Amerika komt het al regelmatig voor dat militairen gebruikt worden om de politie te helpen bij het opzetten van roadblocks en alcoholcontroles. Lijkt ook vrij onschuldig maar zo moet het ook gebracht worden, anders gaan de mensen zich achter de oren krabben en dat moeten ze natuurlijk niet hebben.

Wat ook nog kan, is dat ze dit gebruiken als een psychologisch spelletje. Ze sturen wat berichten de wereld in zodat de mensen er onbewust gewend aan raken. Mocht het allemaal met een sisser aflopen wat de griep betreft dan is het bij de volgende keer makkelijker te accepteren als het leger echt ingezet wordt. En bij een volgende keer denk ik aan het tekort aan politiepersoneel wat ze in Nederland hebben. Er zijn nu allerlei reorganisaties aan de gang en uiteindelijk gaan ze richting een nationaal politiekorps. Dat daar het tekort aan agenten niet mee opgelost is zou een ‘goede’ reden zijn om dan militairen in te zetten, á la de inzet zoals die nu in Amerika regelmatig voor komt (dit kwam ik toevallig tegen en blijkbaar is het in Nederland een stuk makkelijker om het leger in te kunnen zetten…) Onder het mom van een pandemie, terreurdreiging e.d. dat zijn wel de zaken waar ze het liefst mee schermen om het goed te kunnen praten. Ik zeg niet dat het zo zal verlopen maar in deze vreemde wereld kijk ik nergens meer van op. Mocht het dus zover komen, denk dan nog eens aan dit stukje ;)Bron: deverborgenwaarheid

Voeg toe aan: