Zoeken
 


Je eigen ''onbewuste'' negatieve EGO VERBLIND je voor je eigen waarheid

Laatste wijziging: zondag 9 augustus 2009 om 20:37, 3314 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 9 augustus 2009

Een negatieve EGO heeft een lage mentaliteit mede door een saboteur entiteit, deze EGO negativiteit is overgebleven vanuit de Atlantische Tijd. Iedereen kon dit opvangen, WAS een TEST, wilde je dit niet was die entiteit ook weg. Wordt bewust, de waarheid kun je vertrouwen en IS zuiver. Een negatieve EGO houdt de waarheid in je tegen. Alles IS gecreëerd MET de waarheid, je komt in balans MET je eigen waarheid. EGO entiteit blokkeert je 10 chakras en 10 Bewustzijns. Instinctief weten is iets eerlijk voelen. Intuïtief weten is iets vertrouwen. Als wij deze TEST begrijpen ZIJN wij ook geestelijk HERBOREN nog voor 2012.

Als je een negatieve EGO hebt ''weet je dit zelf niet'' omdat je er onbewust van bent, dit betekent dat je nog onbewust vastzit aan een negatief 3de Dimensie niveau. Als je iets móet zien om het te kunnen geloven, vertrouw je het niet, je saboteur entiteit verblind je. Spiritualiteit = Geestelijk bewust worden en dan hoor + zie + voel + weet + vertrouw + geloof je ook weer in het zuivere waarheidsbewustzijn.

Je EGO zit in je 4de Chakra, als je EGO negatief is dan is je energie niet zuiver. Een negatieve EGO is een saboteur entiteit en dit WAS voor iedereen een TEST. Daarom wordt weer bewuster van je zelf, wordt bewuster van de waarheid. Wordt wakker, begrijp waarom er zoveel verschillende onwaarheden zijn en het belangrijkste is DE waarheid BESTAAT die IS er altijd geweest, EIS dit ook op.

Negatieve EGO is je onbewuste ''eigenwijsheid of koppigheid'' die vast klampt aan leugens en overtuigingen. Saboteur entiteit ''verblindt'' dé waarheid in je, het DEKT je waarheidbewustzijn AF en je komt niet in balans met 'n negatieve EGO. EIS de waarheid steeds op voor jezelf; dit zou een verstandige manier van ons denken mogen zijn. Ieder zijn geboorterecht is te vertrouwen OP de waarheid. Wij zijn meer dan alleen een EGO, veel mensen hebben hier problemen mee. Iedereen heeft het 5de Bewustzijn in zich, open ook je hart dan kun je ook de waarheid weten en voelen met je hart, zo kom je in je 5de Chakra in balans.

Spirituele Healing is een geestelijke schoonmaker, GELOOF erin het werkt. Wees oprecht. ZEG 5 X Ik VERGEEF mij zelf voor datgene dat IN mijn onderbewustzijn zit. ZEG IK wil dit NIET, want IK ben mijn eigen baas en IK wil geen negativiteit in mij, want het houdt mijn spirituele groei tegen. Je onderbewustzijn hoort dit en wat heb je te verliezen om dit ook te doen?

 



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: