Zoeken
 


Zoetjes, nepsuiker en lightproducten

Laatste wijziging: maandag 3 augustus 2009 om 22:18, 3599 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 3 augustus 2009

Uw dagelijks portie gif uit de supermarkt!?

Nog niet zolang geleden gebruikte ik [voor de lijn] elke dag zoetjes in thee en koffie en altijd lightfrisdranken. Af en toe kreeg ik te horen: kankerverwekkend, puur gif en ook nog eens slecht voor de lijn!!

Het 'Ja hoor,.. dan verkopen ze het toch niet' schoot dan als eerste door mijn hoofd en als klinkklare onzin wimpelde ik alle opmerkingen weg.

Nu heb ik al jaren regelmatig last van onverklaarbare kwaaltjes, ontstekingen in mijn gewrichten, vreemde plekken op mijn huid en slapeloosheid. Ik dacht altijd dat dit kwam door mijn slechte nierfunctie en/of winterdip.

Ruim een half jaar geleden kreeg ik van een vriend een boekje met de titel,.. 'Wat zit er in uw eten?' Na het lezen van dit boekje ging ik vol ongeloof en verbazing op zoek op het internet en toen schrok ik me werkelijk de kolere!!

Zoek je eigen waarheid!

Doe wat je wilt met de inhoud van deze minisite,.. Maar als je echt meer wilt weten lees dan verder en ga op zoek naar je eigen waarheid! Ben je jezelf én je kinderen langzaam aan het vergiftigen?!

Met gezonde groet,
Rob van Holstein 
 
   
Gevaarlijk!

E951 = Aspartaam tast het zenuwcentrum aan en is sterk kankerverwekkend. Diverse onderzoeken sinds 1973.

De meest gevaarlijke stoffen zoals E951 en E621 kunnen de hersenen binnen enkele minuten bereiken en binnen enkele uren de neuronen stimuleren, hierdoor breken zij  beetje bij beetje af, wordt het zenuwstelsel vernietigt en vervolgens andere organen aantast.

E621 is een smaakversterker die de smaakpapillen  stimuleren waardoor u meer zin heeft producten met dit nummer te eten. [Hierdoor eet u die zak dus in een keer leeg!]Bron: ikwilmeerweten.nl

Voeg toe aan: