Zoeken
 


Herstel je bewustzijn

Laatste wijziging: vrijdag 5 december 2008 om 13:12, 2641 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 5 december 2008

 

Een Evolutie verloopt Natuurlijk. Een Re-evolutie is onnatuurlijk en onrealistisch. Door die negatieve Re-evolutie heeft de Mens geestelijke armoede ervaren, want de Mens wist niets meer van zijn innerlijke bewustzijns af. Daarom herstel ook je eigen innerlijke bewustzijns voor jezelf en dit is ieder zijn eigen levensdoel. Wij kunnen die ''geestelijke'' armoede weer herstellen met liefde en vertrouwen. Laat ook het natuurlijke bezielens proces in jezelf ontvouwen, bied geen weerstand, begrijp dat iedereen een bewuste Geest nodig heeft. Inzichten krijgen wij als wij vertrouwen + geloven in onze eigen Geest, daardoor wordt onze Geest gewekt en komen wij dé waarheid weer te weten. Die 'bevestigingen' krijgen we uit ons eigen waarheidsbewustzijn. Bewustzijns is geestelijke SQ kennis en wijsheid, dit zit in iedereen dus vertrouw en geloof erin, dit zijn onze eigen innerlijke bewustzijns. Dan herkennen wij ook onze eigen oorsprong weer. Dan herkennen wij ook onze eigen spirituele zielsverwanten met ons eigen hart + zielstrilling frequentie. Daarom vraag de waarheid aan je innerlijke zelf, dit is onze eigen Hoge Zelf Bewustzijn en zo komen wij alles weer te weten, want herinneringen zitten in ons.

De Geest van de Mens komt van de Bovennatuurlijke Scheppende Energieën. Onze Geest is een deeltje van het LICHT van De Almachtige Schepper Zelf. Daarom respecteer ook je eigen Geest, deze zit in je eigen Ziel, dit ben je ook zelf. Heeft niets met religie of kerk te maken. Geloof en vertrouw in Al ER IS dus óók in jezelf, dan wordt je Geest gewekt en dan krijg je ook inzichten. Wij zijn multifunctioneel, want alles zit in ons om geheel zelfstandig te zijn. Daarom zijn wij zelf verantwoordelijk voor onszelf, omdat wij deel zijn van het LICHT. Werken aan onszelf is nodig om te weten dat wij alles in ons hebben en dit geneest en zuivert ons eigen hart en ziel. Daarom herstel ook weer je eigen innerlijke Zelf bewustzijns, want wij zijn niet leeg van binnen. De Mensheid heeft bij zijn eerste levensbestaan bewustzijns meegekregen. Daarom geloof en vertrouw nu ook op je eigen innerlijke zelf bewustzijns.

Het zou goed zijn als wij allemaal meer zouden weten over onze binnenste zelf. Onze alvleesklier regelt ons bloed, als onze bloeddruk ontregeld is, komt door onrust + onvrede + onmacht met en in onszelf. Onze alvleesklier maakt enzymen aan om voedsel te verteren en produceert ook insuline en glucagon, 2 hormonen die het suikergehalte ''we hebben liefde nodig voor onszelf'' regelt in ons bloed. Dit betekent, goed zijn voor ons zelf, dit is voor jezelf kiezen, daarom wees zacht voor jezelf dan werkt alles soepeler. In onze innerlijke ''binnenste'' zelf zijn antennes en die horen alles van hoe wij denken en voelen over onszelf en hoe wij staan in ons leven. Herstel ook je vertrouwen, dan komt er kracht uit jezelf.

Onze eigen Geest heeft het LICHT in zich en onze Geest zit in onze Ziel. Bezieling bewerkstelligt inzichten, dit krijgen wij via onze geest. Wordt ook bewuster en zachter voor je zelf dan voeden wij onze eigen Geest + Ziel + Innerlijk Kind goed. De Mens is veel meer dan wat wij zien, ieder Mens heeft een binnenste IK anders waren wij leeg van binnen. Onze persoonlijkheid en EGO hoort in ons hart en ziel te zitten, dit is onze KERN. Uit onze eigen Geest krijgen wij levens krachten, voel en leef met je hart, dan ben je beschermd, dit komt uit je eigen innerlijke KERN. Bezieling betekent bewust zijn dat iedereen bewustzijns hebben. Ons eigen Geest kan onze eigen Ziel VERLICHTEN als wij opkomen voor onszelf en dat is goed zorgen voor jezelf en zo wordt onze Geest weer actief in onszelf.

Weet: IN onze Geest zit de werkelijke waarheid. Alles is beschermd gebleven door de Heilige Geometrie, zodat de werkelijke waarheid blijft voortbestaan. Christus + God + Geest en andere Bewustzijns = Kennis + Wijsheid + Licht zit al in onszelf en is ook beschermd gebleven door de Heilige Geometrie. Daarom vertrouw + geloof IN je eigen Christusbewustzijn + Godsbewustzijn + Geest + Hoge Zelf Bewustzijn, dan komen wij alles weer te weten. Persoonlijke kennis zit ook de werkelijke waarheid in, is ook beschermd gebleven. Daarom vertrouw + geloof weer IN je zelf. Leef eerlijk en oprecht, leef HIER en NU, dan komen er inzichten, leef niet in het verleden, want dan kunnen wij niets nieuws beleven.

Vergeef jezelf, ook als je denkt dit niet nodig te hebben. Ons eigen innerlijke Kind + Ziel + Geest + Master cellen zijn onze innerlijke antennes en vangen dus alles op. Een vergeving is ervoor, om verlost te worden van de Revolutionaire negatieve ''onbewuste'' tijd. Iedereen was onbewust /onwetend van werkelijke waarheid. Een vergeving doe je dus voor jezelf, zodat je ook je onbewuste leugens en oude dogma's die je onbewust hebt geloofd ook los kunt laten. Zó wordt ons geweten ook gezuiverd. Geloof + vertrouw op DE werkelijke waarheid dat IN onszelf zit.

Wij veranderen het negatieve verleden niet, wij kunnen wel onze gedachten er over veranderen. Leef MEE, ga niet mee LIJDEN, wordt zachter voor je zelf, en dan wordt je leven ook een stuk lichter. Vertrouw en geloof in je diepste innerlijke zelf, dit voed je eigen levenskracht. Durf te genieten, dit is niet egoïstisch, dit is kiezen voor je eigen geluk, dan komt de zon terug in je hart. Misschien zitten er kleine foutjes in je, die je niet kunt waarnemen, sta bóven je problemen, dan worden je foutjes transparanter voor je zelf. Werken aan jezelf is om bewuster te worden. Durf ook mee te veranderen, houdt ook je ''eigen waarheid'' tegen het LICHT. Veranderingen zijn nodig, dan worden wij innerlijk EEN met het LICHT.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: