Zoeken
 


Zielsverdriet

Laatste wijziging: donderdag 30 juli 2009 om 17:30, 3741 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 30 juli 2009

Velen van ons hebben zich afgescheiden gevoeld, dit IS gekomen omdat er geen eenheid was met en IN onszelf. Daarom IS onze zelf image in de war, wij weten niet meer wie wij echt zijn, omdat er zulke andere gevoelens van binnenuit naar boven dwarrelen. Dat wij afgescheiden waren is natuurlijk een illusie, want dit is niet mogelijk, wij blijven toch altijd een onderdeel van het grote geheel. Alleen de gevoelens die wij voelden, kwamen uit onze INNERLIJK ZELF= ZIEL + INNERLIJK KIND en dit zijn wij ZELF. Onze Ziel en Innerlijk kind zijn verward en verdrietig en zo gauw wij liefde aan onszelf geven krijgen wij ook weer een gelukkiger gevoel van binnen.

Zeg tegen je innerlijk kind en ziel, ik begrijp het nu ook waarom ik mij zo verdrietig heb gevoeld. Ik wil niet verdrietig ZIJN. IK accepteer dit leven. IK ga er het beste van maken. IK ga uitzoeken wie ik ben. Ontdek je zelf door je eigen innerlijk zelf in je leven te integreren, heb tijd voor jezelf. Deze afscheiding is eigenlijk gekomen, omdat wij meer met de buiten wereld bezig waren, dan met onszelf.

Verdriet wordt door een TRANSFORMATIE uit de ziel en het innerlijk kind losgelaten. Welk gevoel wij ook voelen, dit komt van binnenuit, daarom voel liefde voor je zelf. Accepteer jezelf ten volle, leef dit leven ten volle want dit leven IS speciaal om boven onze beperkingen uit te stijgen, dus werk aan jezelf, wees trots op jezelf en dan wordt je ziel en je innerlijk kind ook weer gelukkig. Onze innerlijke zelf heeft problemen en geeft dit aan ons door. Wij zijn en blijven Lichtwerkers en hebben NU een AARDS leven en wij hebben een AARDSE vorm aangenomen.

Toch IS er nog een ander aspect aan dit zielsverdriet, wij voelen ons ook afgesloten van ons zielenmaatje en onze spirituele familie. Wij zijn opgesplitst omdat wij het Universum 'moesten' helpen met deze collectieve evolutie schoonmaak. Wij zijn LICHTWERKERS, wij mogen LICHT + LIEFDE verspreiden. Onze ziel en innerlijk kind hebben ook liefde nodig, want dit IS positieve energie. Collectieve EENHEID zorgt voor innerlijke kracht, eerlijkheid, mededogen, respect, gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid en ook meer begrip voor elkaar.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: