Zoeken
 


Orbs: entiteiten of...

Laatste wijziging: dinsdag 21 juli 2009 om 18:56, 3657 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 juli 2009

 

Orbs zijn lichtbollen die gefotografeerd en door somige mensen met het blote oog waar worden genomen. Er zijn vele die denken dat het gewoon een stofdeeltjes is die zich op de lens bevond. Echter als er mensen zijn die een orb met hun ogen waar kunnen nemen is het dan wel een vuiltje op de lens?

Wat is een orb?

Het woord orbs is afgeleid van het latijnse woord oribis wat cirkel betekend. Een orb is een (meestal) wit gekleurde bol die per ongeluk word gefotografeerd. Een orb kan gefotografeerd worden op elk moment. Als u de foto neemt ziet u de orb niet tenzij u paranormaal begaaft bent maar zodra u de foto terugkrijgt verschijnt deze bol op de foto. Er zijn verschillende verklaring voor wat een orb is.

Lees verder

Noot redactielid:

Hieronder een filmpje die we ooit hebben gemaakt in de niburu tijdperk :-)
De meeste foto's zijn gemaakt op kerkhoven. Leek me logisch dat mochten het entiteiten zijn ze daar vast wel te vinden waren. Moet zeggen er zitten een paar bijzondere foto's bij al zeg ik het zelf.

sudden

 

 



Bron: infonu.nl

Voeg toe aan: