Zoeken
 


Goede doelen verspelen geld op de beurs

Laatste wijziging: maandag 20 juli 2009 om 16:21, 2535 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 20 juli 2009


Goede doelen hebben de afgelopen tijd veel geld verloren op de beurs. De meeste goede doelen beleggen een deel van hun eigen vermogen op de beurs, maar het rendement daarop is vrijwel nihil. Ze dreigen daarom in financiele nood te komen.

Lees verder

Noot redactielid:
uhh wat doen ze eigenlijk op de beurs. Moet dat geld niet gewoon naar uhhh goede doelen? En anders gewoon ophouden met bedelen bij de mensen om geld.

Trouwens wilt u uw goede doelen allemaal even stop zetten? U houdt hiermee namenlijk alleen maar de armoede mee in stand. Het is vraag en aanbod. Zolang de mensen goede doelen blijven steunen zal er altijd armoede blijven. U denkt dat u goed werk verricht maar dat doet u niet. Weet u trouwens hoeveel goede doelen er zijn? Weet u hoeveel geld daar in omgaat? Weet u precies wat ze met dat geld doen? 

Laten ze maar allemaal failliet gaan en laat u niks aanpraten door gemanipuleerde gevoelens. Zolang de hoge heren met hun "goede" bedoelingen arme landen, eigenlijk arme mensen want arme landen bestaan niet, afhankelijk houden krijgen ze nooit de gelegenheid of potentie om hier uit te komen. Jullie houden dat in stand door ze afhankelijk te houden!

suddenBron: rtl.nl

Voeg toe aan: