Zoeken
 


Vaccin-makers beschermd tegen claims

Laatste wijziging: zondag 19 juli 2009 om 19:24, 4060 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 19 juli 2009


Ook Nederlandse slachtoffers griepprik staan juridisch nu al met lege handen * Lees steeds de laatste updates op de site van Jane Burgermeister

Reeds nu, maanden voordat de (waarschijnlijk gedongen) vaccinatie-campagnes wereldwijd beginnen tegen de Mexicaanse griep, wordt overal ter wereld een legal framework opgetuigd dat het slachtoffers van het vaccin die ernstige bijwerkingen krijgen onmogelijk zal maken schade te claimen.

In de VS is hiertoe zelfs een aparte regeling getroffen. Volgens deze regeling komt het eventueel toekennen van schadevergoedingen geheel in handen te liggen van de Staat zelf die het volk dus ook heeft gedwongen tot vaccinatie. Bij de producenten zal voor niemand iets te halen zijn. Dat was in 1976 nog heel anders na het vaccinatie-debakel van toen (bekijk HIER de door de MSM in de VS gebande documentaire van CBS die thans niet mag worden herhaald). 

Ook in ons land lijkt deze absoluut unieke ‘juridische immunisatie van de producent’ aan de orde nu VWS de naam (namen?) van de producenten voor ons land officieel heeft bestempeld tot ‘bedrijfsgeheim‘. De meest genoemde producenten zijn GlaxoSmithKline (van het uiterst schadelijke Cervarix-vaccin ‘tegen’ HPV), Baxter (een criminele organisatie) en Novartis.



Bron: klokkenluideronline

Voeg toe aan: