Zoeken
 


Pandemie: jouw recht op je eigen lijf vervalt?

Laatste wijziging: vrijdag 10 juli 2009 om 09:01, 2140 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 10 juli 2009

 

Ook wij plaatsten een YouTube van Desire Röver waarin ze de achtergronden van vaccinaties en de Mexicaanse griepvaccins uit de doeken doet. En vooral alert te blijven. Achtergronden over de essentie van vaccinaties en vooral over de pharmaceutische INDUSTRIE. Want laten we dat voorop zetten, trek het masker ‘pharmaceutisch’ af en je houdt INDUSTRIE over. Productie en massale verkoop tegen massa-productieprijzen is de definitie van INDUSTRIE, maar er is één verschil..

De pharmaceutische INDUSTRIE verkoopt niet tegen ‘massa-productieprijzen’.. Zij bepalen zelf wel wat voor prijzen ze rekenen. Door patent-manipulaties, door het bewerken van de schakels in de keten van onderzoek naar voorschrijvende dokter. JIJ bent de klos en JIJ betaalt.

Het is een bizarre tijd, want tegelijkertijd met het plaatsen van het achtergrondverhaal van Désire, vinden we zojuist ook een artikel van haar hand, waarin ze Jane Burgermeister citeert in haar zoektocht naar de waarheid-achter-de-schermen. Het verhaal spreekt voor zich; geen lange inleiding nodig. LET OP!

Heeft de wereldgezondsheidsorganisatie (WHO) de bevoegdheid om 194 landen, óók Nederland (JOU!) te verplichten om te vaccineren..?

Lees meerBron: wanttoknow

Voeg toe aan: