Zoeken
 


Illusie of Realiteit

Laatste wijziging: woensdag 17 juni 2009 om 02:35, 1615 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 17 juni 2009

 

De Mensheid heeft ‘’onbewust’’ zelf zijn eigen realiteit/werkelijkheid veranderd. Niemand geloofden meer in zichzelf en daarom werden er onwaarheden geloofd. Daarom is de werkelijkheid geheel vertroebeld geraakt door die onwaarheden. Wij weten nu ook dat de Mens een Multifunctioneel 10delig Bewustzijn in zich heeft met een 10delig chakrasysteem. Het 7delig chakrasysteem is niet correct, daarom komen die mensen die dit nog geloven niet in balans. De Mens vertrouwde zichzelf niet, maar geloofden wel anderen dit is de oorzaak van die onwaarheden. De Mens was zoekende en werd afhankelijk van Religie, Bijbel, Koran, sekte en Goeroes en het geschrevene woord werd als ’werkelijkheid’ aangenomen, want dit konden wij zien ’geloven’. Verhalen en mythe werden dus letterlijk geloofd als DE waarheid, wij wisten niet meer wat de waarheid was en wat wij wel nodig hadden. De Mens was opzoek naar antwoorden buiten zichzelf in plaats te geloven en te vertrouwen in eigen intelligentie. Wat heb je te verliezen om in jezelf te geloven. Je eigen bewustzijns en herinneringen kun je activeren door in jezelf te geloven en te vertrouwen. Dit is ons doel in dit leven, dan vallen sluiers van onwetendheid van ons af. De Mensheid is al Uniek, daarom sta niet stil in je eigen geestelijke ontwikkeling, spiritualiteit is een woord die wij niet begrijpen, maar wij hebben dit allemaal al geweten, maar zijn dit weer vergeten. Dit zijn geen vreemde gedachtespinsels, dit is een andere levenswijsheid ‘’denkwijze’’ is ook de realiteit.


Afbeelding: by Cynthia.

De Mensheid mag zich wel voor zijn eigen onbewuste ‘onwaarheden’ vergeven en zijn eigen ziens en denkwijzen veranderen. Dan worden de onderliggende oorzaken ook opgelost en krijgt ieder Mens zijn eigen zelfrespect terug. Onze eigen innerlijke motor is ons eigen zielenhart. Dit is niet ons Aardse hart, ons aardse hart houdt alleen ons aardse fysieke lichaam in leven. Ons zielenhart geeft ons een eeuwig leven en blijft altijd bij ons ook als dit aardse leven eindigt als ons fysiek lichaam te moe of te oud is. De dood bestaat niet, dit is een illusie, want na dit leven op Aarde gaat de Mens weer terug naar zijn eigen thuis basis. Dit fysieke aardslichaam kunnen wij niet meenemen deze is te zwaar. In ons aardse lichaam zit wel een ander Lichtlichaam en brengt ons automatisch naar de 10 Licht Dimensies ‘’Kosmos Hemel’’ waar al onze overledenen familieleden zijn.

Er is 1 Wereld en 1 Aarde, en de 10 Licht Dimensies is de Kosmos of Hemel. De Aarde wordt niet nieuw, de Aarde gaat terug zoals ze was in haar 5de Dimensie. De Mens wordt niet nieuw, de Mens gaat terug naar zijn eigen 5de Zielenhart bewustzijn. Ieder Mens was bang, wij wisten niet wat ons te wachten stond op Aarde. Ieder Mens was bang voor de dood, omdat wij ons niets meer konden herinneren. Het laatste oordeel wordt ook verkeerd begrepen, er is geen hel of verdoemenis, angst maakt HEL van ons eigen leven. Ieder Mens mag zijn eigen levenslessen gaan begrijpen, blijf geen slachtoffer. Ieder Mens heeft zijn lesjes in zijn eigen zielenhart geweten zitten, dus je kunt jezelf niet voor gek houden.

In je eigen zielenhart daar heeft ‘’angst’’ geen bestaan meer, dan kan onze eigen Hoge Zelfbewustzijn geactiveerd worden. De dood is niet pijnlijk als wij er niet tegen vechten anders wordt dit de doodangst. Accepteer de dood als overgaan naar iets moois, waar iedereen vandaan komt en begrijp dat er een ander geestelijk leven bestaat buiten de Aarde. Accepteer angst, dan laat die angst los en dan ben je Meester over je eigen unieke zelf. Wordt een gelover van je eigen innerlijke zelf dan laat die angst ook los. Dan sta je weer open voor jezelf dit is een innerlijke reis een mooie ervaring en zo verlos je jezelf uit een negatief ‘’angstig’’ denkpatroon. Accepteer het verleden dit hoort er ook bij, dan komen wij in een positief ontwikkelingsproces, dan vechten wij niet meer en dan gaat die boosheid en onvrede en onrust en onrecht en onmacht ook uit ons weg. Kies voor je eigen geluk, daar heeft iedereen recht op. Wordt er wel bewust van wat de Mensheid zo lang onbewust van is geweest. Geloof weer in je eigen Hoge Zelf bewustzijn, want dit geeft ons innerlijke levenskracht en ook levensplezier.

De Mens is heel lang onwetend geweest. Nu is het de juiste tijd dat wij weer kennis uit onszelf halen, onze kennis zit in ons Lichtlichaam en is intact gebleven. Ieder Mens mag zijn onbewuste ‘onwaarheden’ ervoor vergeven anders komen wij de werkelijke waarheid niet te weten. Spiritueel betekent anders denken, want onze gedachten kunnen een hel en een hemel creëren voor onszelf, zo sterk zijn onze gedachten. Blijf positief en geloof in spiritualiteit, want dit gaat de Mens weer begrijpen met zijn eigen SQ kennis en dit is anders dan IQ aardse kennis. In 2012 wordt al het negatieve in de Wereld geneutraliseerd, omdat wij deze negatieve Wereld overstijgen met positiviteit en Licht, dan komt de Wereld Ziel, de Aarde en de Mensheid weer in balans. Wij waren vervreemd van onze eigen binnenste IK, sta weer open voor je eigen innerlijke ZELF dan krijg je als je iets leest of hoort de bevestigingen weer uit je eigen innerlijke zelf. Wij weten dus dat er oorlogen, onvrede, dualiteiten en pijnen om ons heen zijn, maar zorg ook dat er rondom jezelf vrede bestaat, door boven de negativiteiten te gaan staan.



Bron: www.spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: