Zoeken
 


Het menszijn pretenderen (Steve Rother)

Laatste wijziging: woensdag 20 mei 2009 om 17:51, 2685 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 20 mei 2009

Het roomijs channel, gechanneld door Steve Rother ©

 

GROETEN VAN THUIS / “Blinde Schepper Poppen”

Jullie zullen de komende 200 jaar deze Aarde snel zien veranderen. Ja, wij weten dat jullie nu denken dat 200 jaar wel erg lang is, maar jullie gaan een evolutie meemaken die nog nergens anders heeft plaatsgevonden.

 

Alleen al daarom zijn alle ogen van het ganse Universum op Aarde gericht, om waar te nemen wat er gebeurt als die wezens uit een droom ontwaken, hun macht oppakken en proberen in het zelfde tijd/ruimte continuüm te blijven leven.

Het is behoorlijk opwindend om dat vanuit ons perspectief te zien.

Er is veel drama, energie, veel vreugde, lachen en tranen. Er is alles wat je kunt verwachten van een menselijk drama, en toch willen we jullie iets zeggen van het perspectief waarmee wij jullie waarnemen. Het impliceert niet dat wij gelijk hebben of dat wij zaken zien zoals een ieder ze zou moeten zien, begrijp echter dat wanneer je meervoudige visioenen hebt van je zelf, je ook keuzes hebt!

Wij bieden jullie een nieuw visioen. Vergun het ons jullie te vertellen hoe wij het zien. Stel je een kleine pop eens voor die rondloopt en ervaringen uitwisselt met de wereld om heer heen. Die pop kijkt voortdurend naar je om en wacht op jouw instructies voor al haar handelingen.

Eigenlijk is de pop de schepper van de scène, terwijl jullie de waarnemer zijn. De pop schept in feite niet alleen haar eigen ervaringen, maar beheerst alles wat zij doet, en waar ze gaat of staat. Dat is zoals wij jullie waarnemen. Jullie zijn de scheppers van Hemel op Aarde. Het enige wat wij doen is jullie Her-inneren aan dat feit.

Jullie scheppen elke gedachte die je in je wezen koestert, en het wordt op een of andere wijze geopenbaard. De gedachten waar jullie het meest aan zijn gewend, zijn maar al te vaak op angst gebaseerd. Omdat jullie dat als negatief, moeilijk en slecht beschouwen, zeggen wij jullie dat er ook schoonheid in duisternis is.

Dus oordeel je zelf niet, en begrijp dat jullie hele werkelijkheid gebaseerd is op gedachteprocessen. Toeval en ongelukken zijn de illusies van het Spel. Jullie hebben je ZELF letterlijk in die fysieke lichamen gehuisvest ten einde je eigen beheersing uit te testen en te vinden, om uit te vinden wanneer je regisseur van je leven wordt.

 

Ik zit vast.

Vaak vinden jullie het verwarrend als je zegt JA! Ik neem de verantwoording. Ik zal mijn eigen leven beheersen. Ik zal mijn macht en mijn passie zo goed mogelijk gebruiken, en er lijkt niets te gebeuren. Dan vragen jullie je af of je iets fout deed, maar overweeg eens of de dingen misschien eindelijk goed gaan.

Misschien ontdoen jullie je van dingen die je moet doen. Wij vragen jullie eerst te wennen aan je Zelf en aan je eigen ideeën over hoe je eigen werkelijkheid er uit zou moeten zien. Laten we nu een stap achteruit doen en naar dingen kijken vanuit een breder perspectief. Jullie zien thans meer veranderingen op Aarde vanuit het bredere perspectief op het collectief, dan op het individuele niveau.

Veel van jullie organisaties en collectieve zielsgroep samenkomsten dienen zich nu aan te passen aan de hogere frequenties die jullie scheppen en die jullie voor je wereld opeisen.

Wanneer dat gebeurt, zullen jullie veel veranderingen zien die jullie lijken te beheersen, maar besef dat ze het niet zo is, omdat jullie in feite dat deel van beheersing/controle loslaten. Het is perfect dat jullie zeggen dat je in je passie wilt zijn en ernaar te leven, wat het ook is, en zelfs als jullie niet in staat zijn er de kost mee te verdienen.

Je passie ervaren in de avonden of in de weekenden zal helpen jullie algemene frequentie en al jullie interacties met je omgeving te verhogen. Dus het eerste wat jullie mogen ontdekken, is wat je hart doet zingen, en dan manieren trachten te vinden om het te laten zingen. Als je dan nog steeds denkt dat er niets gebeurt, is er nog een andere benadering.

 

Bewuste Perceptie Verandering.

De gemakkelijkste manier om een situatie te veranderen is je waarneming aan te passen voor een groter overzicht/inzicht. Mensen zijn zich niet bewust dat dit kan, maar jullie zullen het in de komende 100 jaar goed onder de knie krijgen.

In staat zijn om altijd je perceptie van een situatie te veranderen, en het vanuit meerdere invalshoeken te bekijken zal een belangrijk deel zijn van de menselijke evolutie. Dat zal gebeuren wanneer jullie uit de dualiteit vertrekken, waar jullie alles zwart en wit ervaren.

Het wordt nu in evenwicht gebracht door de derde positie van het Hoger Zelf, dus in feite bewegen jullie je van dualiteit naar de energie van trialiteit. De energie van trialiteit schenkt jullie meer vermogens van je GodZelf in het fysieke lichaam.

Wanneer je voor het eerst trialiteit bereikt, vragen jullie je zelf af wat je er gaat doen.

Je kunt van alles ondernemen, maar je kunt er ook voor kiezen niets te doen, want je hoeft niets te doen. Daar is niets mis mee, en het heeft niets te maken met ´vastzitten´. Het gaat er gewoon om te genieten van een frequentie niveau waarin je niets van buiten nodig hebt.

Er zullen tijden komen in al je levens dat je die magische momenten zult hebben.

Het kan een moment zijn, of een dag, een week, een maand, hoe dan ook een ieder van jullie heeft die momenten nodig. Beschouw dat niet als vast zitten, want het is eigenlijk een tijd waarin je bij kunt komen, een tijd waarin jullie aan je hogere frequenties kunnen wennen.

Er is veel verwarring geweest als jullie je Zelf bekeken in de energie van dualiteit, want dualiteit toont slechts zwart en wit, en niet alle verschillende regenboog kleuren die daartussen liggen. Dualiteit kent alleen licht en het ontbreken van licht, maar dat zijn de uiteinden van het spectrum.

In die uiteinden vind je geen waarheid, die ligt er tussen! Wanneer jullie gaan begrijpen dat jullie een erg beperkt gebied, kleine visioenen en frequenties hebben waargenomen, kunnen jullie beginnen te zien wat er op grotere schaal gebeurt.

Daarin ligt de verwarring. Jullie verwachten dat alles via die kanalen gebeurt, maar dat is niet de manier waarop jullie tot Spirit worden aangetrokken of waarop Spirit naar jullie komt.

De gemakkelijkste manier om je perceptie te veranderen is uit het drama te stappen en dienstbaar te worden.

Wat dachten jullie van vrijwilligerswerk in een hospitaal of een hospice? Wat dacht je ervan om iets te doen waarmee je uit je ‘vastzitten’ geraakt? Dienstbaarheid helpt het ‘ik’ in ‘wij’ te transformeren, en dat lost de afscheiding op, die de oorzaak is van het gevoel vast te zitten.

Het is gewoon niet mogelijk vast te zitten als je verbonden bent met anderen.

Maak je zelf dienstbaar, en je verandert alles ogenblikkelijk. Het verandert je perceptie, en het geeft je een doel en focus. Dat is het moment waarop jullie je passie willen inzetten. Jullie willen dan dat geschenk vinden dat je beter aan wie dan ook kan geven, omdat iedereen het heeft.

Een ieder van jullie kwam van thuis met een gave, dat anderen niet konden dragen. Het is de je zielsopdracht om dat te delen, en zodra jullie ‘ik’ veranderen in ‘wij’ gaan jullie dat inzien, voelen jullie je nuttig en komt je macht weer terug.

Dat is magisch! Nu jullie mogelijkheden hebben, geven we jullie duidelijke informatie.

 

Kijk van de ziel op mensheid en racisme.

Vele zijn jullie voor gegaan. Vele hebben jullie hun waarheid onderwezen en gebracht. Vele hebben vanuit hun hart gewerkt om de mensheid op een of andere wijze te verbeteren. Het merendeel daarvan werd verkeerd begeleid, want de mensheid heeft geen verbetering nodig.

Het enige wat jullie nodig hebben is ruimte voor bekrachtigde/geautoriseerde mensen om te gedijen en te groeien zonder beperkingen. De nieuwe planeet Aarde is een plaats van aanmoediging. Dat is de reden waarom jullie veel van het grotere plaatje zullen overwegen, en ook sommige zaken die op school worden onderwezen.

Er is nogal wat verwarring geweest over een speciaal onderwerp, waarover we het vandaag willen hebben. Wij begrijpen dat het verwarrend is, maar wij vragen jullie het eerst waar te nemen vanuit her perspectief van Spirit, want, geliefden; jullie zijn geen mensen. Jullie lenen dit lichaam voor een korte wijle om je geest te laten voorwenden een menselijke ervaring op te doen.

Laat ons er nu van een breder perspectief naar kijken, want er zijn vele leiders op jullie planeet geweest die, in hun oprechte wens om te helpen, energie verkeerd hebben gebruikt. Jullie hebben het gezien in slavernij en raciale strijd. We willen jullie een andere kijk er op geven.

 

De oorsprong van racisme.

Er was een heer die iedereen versteld deed staan door zijn ongelooflijke kennis en zienswijze. Zijn naam was Charles Darwin, en hij was channel voor berichten over het grotere plaatje. Sommige van die berichten hielpen de mensheid om zich snel aan te passen aan de wereld om hun heen en om elk deel van hun wereld beter te benutten.

Maar er waren bepaalde stukken van de verklaringen die onjuist leken of verkeerd begrepen werden. Laten we het over een ervan hebben, de Theorie van Natuurlijke Selectie. Deze theorie stelt dat de sterke rassen leken te overleven, terwijl de zwakkere leken uit te sterven. Deze stelling bewijst zich bijna altijd in de dierenwereld.

Dat zou er op kunnen wijzen dat de een beter is dan de ander, maar dat is niet waar, en het is dat deel van de menselijke visie waar Spirit het niet mee eens is.

Bekijk het eens zo; laten we zeggen dat jullie, als Spirit, naar de Aarde komen.

Jullie staan op het punt in belichaming te gaan en je wilt een goede incarnatie hebben, daarom maken jullie een keuze. Je kunt uit dit model kiezen met die bepaalde talenten, of je kunt dat model kiezen met die vaardigheden, die je kunnen helpen een bepaalde levensles te leren.

Eerlijk gezegd maakt het niets uit welk model je kiest! Het verwarrende stuk is dat Darwin’s theorie impliceert dat het ene model beter is dan het andere, maar dat is niet waar. Het gebeurt maar al te vaak dat een ziel zich in een uitdagend lichaam plaatst om iets te verkrijgen of andere er iets mee te leren.

Een ziel wordt nimmer belemmerd door een fysiek lichaam, omdat jullie niet fysiek zijn: jullie zijn Spirit die pretendeert mens te zijn. Dat is het belangrijkste deel van wat we met jullie willen delen, want als die nieuwe energie binnenkomt en als die nieuwe concepten jullie worden geopenbaard, zullen jullie enkele oude ideeën los moeten laten.

Het concept van racisme is een van die oude ideeën. Krachtige leiders hebben anderen ervan overtuigd dat ze iets positiefs bijdroegen door geselecteerde rassen uit te roeien of door hun etnische afkomst te zuiveren. Als je dit leest denk je dat dit het meest afschuwelijke is dat je ooit las, toch zeggen wij jullie dat het begon met goede bedoelingen.

Het werkte niet omdat de conclusies uit Darwin’s werk uit menselijk perspectief werden getrokken en niet vanuit de Geest. Jullie blijven een belangrijke punt vergeten: het ene fysieke voertuig is niet beter dan het andere. In elk ras ziet een ziel zeer wenselijke eigenschappen als ze opnieuw naar de Aarde gaat.

Is het waar dat sommige rassen uitsterven terwijl andere overleven en groeien? Ja, dat is een kwestie van hun aard en fysieke gesteldheid. Toch heeft het niet de invloed op een ziel als jullie zouden denken. Geen ziel laat zich ooit door een fysiek lichaam beperken. Dat is belangrijk om te onthouden!

Op spiritueel niveau is iedereen altijd gelijk, omdat jullie deel van elkaar zijn, er is geen verschil. Wanneer jullie dat mysterie ontrafelen en in de harten en zielen van alle mensen kijkt, ongeacht hoe de lichamen waarin ze wonen er uit zien, zullen jullie het begrijpen.

Hoewel het ene lichaam beter is ontworpen dan het andere om specifieke taken uit te voeren, bestaat er niet iets als slecht of beter, precies zoals met energieën. Hogere frequenties zijn niet beter dan lagere, ze zijn gewoon anders. Een lage C is niet beter dan een hoge E op de piano, de twee toetsen zijn alleen gemaakt voor verschillende effecten en gebruiken.

 

Gebieden om op te letten.

Je kunt de ziel in een fysiek lichaam zien als je maar keek. Zodra je de ziel ziet, verdwijnt al het andere omdat je dan je Zelf begint te zien! Op dat punt kan je zelfs verliefd worden… Het maakt geen verschil welk type lichaam, of wat je voorkeuren of geloofsovertuigingen waren.

Wanneer je de sluier weghaalt en een andere ziel waarlijk ziet, word je verliefd op je zelf en je evenbeeld in de ogen van de ander. Dat is wat er op deze planeet steeds meer gebeurt.

Wij zeggen jullie eveneens dat vele van jullie in de komende jaren heel gevoelig zullen zijn voor je omgeving. Dat kan wel eens moeilijk worden voor sommige mensen, omdat jullie gevoeligheden gelijktijdig zullen toenemen met de toename van achtergrondgeluiden, of wat wij Witte Ruis op Aarde noemen…

Veel mensen zullen zich verward voelen, net zo als je bij een probleem hebt, of dat je jouw aandacht niet bij dingen kunt houden. Begrijp dat energie verandert, net als je eigen preferenties over hoe of waar je wenst te zijn, net als dat wat je nodig denkt te hebben zijn jullie ook aan verandering onderhevig.

Veel van jullie voorkeuren, zelfs dat wat je graag lust, zal de komende jaren veranderen. Jullie zullen plotseling niets meer om je oude favorieten geven; je zult gewoon niet genoeg krijgen van dingen die je nog nooit geproefd hebt, of die je als kind niet lustte. Jullie zullen ontdekken dat die zaken zullen veranderen om jullie eigen frequentie veranderingen te helpen verwerken terwijl jullie evolueren.

Er zullen veel mensen zijn die hun Geest ontdekken. Zij die hier in de zaal zitten en deze uitzending bijwonen, jullie zijn de leraren. Daarom zijn jullie gekomen, want je hebt iets te zeggen. Wij zijn hier niet om jullie te zeggen wat je moet doen, of om jullie hints te geven over wat goed of fout is, want alleen jullie kunnen dat zeggen.

Wij zijn hier om jullie te helpen je stem te vinden. Vergun het ons dat uit te leggen, want ook dat kan jullie helpen de samenhang te begrijpen van geesten die pretenderen mensen te zijn.

 

Extensie van Leven.

Wij bekijken het op diverse manieren. Er waren mensen die naar de Hoeder kwamen en vroegen: “Is het mogelijk dat ook ik channel ben van de groep?”

Hij antwoordde: “Natuurlijk kan dat.”

Hij is niet de enige die deze berichten hoort. Vele van jullie resoneren met deze berichten, omdat het in je hart klinkt voordat het in je oren komt. Jullie weten dat er iets is waar aan je herinnert wilt worden, iets dat jullie kan helpen terug te gaan naar je frequenties van Thuis.

Toch gebeurt het vaak als de Hoeder jullie vraagt: “Hebben jullie misschien ook iets te zeggen?”, dat jullie je terugtrekken en zeggen: “Nee ik niet. Ik ben hier om te luisteren. Ik ben hier alleen om te kijken en te leren”. Dat is ook goed, je kunt alles leren wat je wenst.

De werkelijkheid is dat wij weten wie jullie zijn, en jullie licht wordt zo helder dat het niet meer mogelijk is het langer verborgen te houden. Het is nogal amusant mensen te zien die zich achter een bosje verstoppen, en als ze oplichten zodat ze zich niet meer kunnen verstoppen, toch nog net doen alsof… Wij vinden dat leuk om waar te nemen.

Jullie zijn Geest, vrienden. Jullie lichamen zijn slechts een tijdelijk voertuig. Zegen je lichaam en geniet ervan. Het doet groots werk. Ja, het fysieke lichaam kan gemakkelijk 300 jaar overspannen! Het was oorspronkelijk ontworpen voor nog langer, en het heeft de 300 jaar overleefd in jullie geschreven geschiedenis.

Jullie zullen dat weer kunnen als je daarvoor kiest, want levenspannes zijn veel elastischer dan je denkt! Er zijn mensen die automatische denken: “Ik wil 1000 jaar leven.” Je zou je helmaal suf vervelen. Het zou zijn als leven tussen de kakkerlakken met en je kunt de samenhang niet vinden.

Veel mensen zullen niet in staat zijn om dat beeld kwijt te raken. Naarmate jullie evolueren, is dit een beeld dat we jullie graag willen tonen.

 

Roomijs.

Toen de Hoeder voor het eerst deze berichten begon door te geven, las hij een

Boek van Kryon en hij vroeg: “Kennen jullie Kryon?” Wij barstten in hysterisch lachen uit. Wij dachten dat hij een grap maakte, maar hij wilde echt antwoord hebben.

 

Wij zeiden dat jullie, als alles gezegd en gedaan is, de Sluier opzij zullen doen en ontdekken dat jullie allemaal dezelfde entiteit channelen! Dat is verwarrend voor je eigen waarheid. Jullie zijn niet gewend aan je eigen grootheid. Jullie zijn niet gewend aan wie jullie werkelijk zijn, gezien van onze zijde van de Sluier.

Jullie zijn niet gewend om je Zelf te zien zoals wij jullie echt zien. Laat ons daarom jullie een beeld geven dat jullie kan helpen je Zelf waar te nemen door onze ogen, want dat is hoe jullie er waarlijk uitzien.

Veel mensen zullen trachten een boek te schrijven want jullie denken: “Wat kan ik zeggen dat niet eerder is geopperd?” Veel mensen willen niet op het podium staan, omdat ze grootheid zien en denken dat ze niet groot zijn… Jullie zijn altijd aan het vergelijken, dus hier is het beeld.

Laat ons even over roomijs spreken. Wij zijn nooit op Aarde gewest, dus kennen we het plezier niet dat het proeven die delicatesse die jullie roomijs noemen omvat, maar we kunnen jullie wel zeggen dat het ongelooflijk populair is op deze planeet.

Waarom? Omdat het zoveel smaken heeft. Roomijs kent verschillende smaken, variëteiten en keuzen. Wanneer jullie aan roomijs denken, denken jullie niet hoe goed het zal smaken, jullie denken: “Zal ik deze smaak of die variatie pakken?” En jullie worden zo door de mogelijkheden ingenomen dat de roomijs al goed smaakt voor dat je het echt proeft.

Jullie zijn de scheppers en jullie scheppen dat ver vooruit in tijd, dus laat ons dit inzicht geven.

 

WIJ ZIJN DE ROOMIJS. JULLIE ZIJN DE SMAAK.

Wij zullen via jullie doorkomen en toch zal een ieder een andere smaak hebben van de Geest, vanwege je levenservaringen en door wie je bent. Chocolade roomijs is niet beter dan vanille, het zijn alleen verschillende smaken. Hier is een andere perceptie nodig, en wij dagen jullie uit de beste smaak te zijn de je kent.

Neem al je levenservaringen, en die prachtige energie die je door je hart voelt stromen, en vind en manier om het tot expressie te brengen, of dat nu door middel van kunst is, channel te zijn, muziek maken of schrijven.

Het maakt geen verschil; jullie kunnen dit overal gebruiken. Laat het door het heerlijke aroma van dit fysieke wezen dat je bent, stralen. Jullie ziel zal de smaak op de roomijs bepalen en het zal me een ijscoupe worden!

Geliefden, als jullie je zelf konden zien zoals wij jullie zien, zou je hysterisch lachen om het hele Spel en alle beperkingen die zo groot lijken in jullie wereld. Jullie zouden je ware aard zien, en trotser rondlopen dan ooit tevoren. Vandaag hopen wij dat jullie trots zijn op welke smaak dan ook, want het is uniek!

Het is jullie mengsel van Licht & Geest, dat mooie geest wezen van jullie dat leven na leven heeft ervaren om nu hier te zijn.

Wij houden meer van jullie dan je mogelijkerwijs kunt weten, omdat wij ons zelf in jullie zien. Wij komen hier niet om jullie boodschappen te geven die je helpen betere mensen te worden.. Wij komen hier omdat wij vereerd zijn in jullie aanwezigheid te zijn, en dat is hoe we jullie waarnemen; de moedigste engelen die het lef hadden hun vleugels af te doen en het spel van menszijn te spelen.

Jullie lopen voor het ganse Universum uit, met elke stap die jullie maken, en het de pracht daarvan overstijgt jullie bevattingsvermogen. Wandel met opgeheven hoofd. Wees de beste smaak die je kunt zijn.

Het is uit grote eerbied dat wij jullie vragen elkaar met respect te bejegenen. Voed elkaar waar en wanneer je kunt. Besef dat het een Spel is, en speel het goed samen.

 

Espavo,

 

De groep

 

 

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com

 



Bron: unitynet.nl

Voeg toe aan: