Zoeken
 


Wings: De "Wonder" Energie van de Nieuwe Wereld

Laatste wijziging: zaterdag 16 mei 2009 om 13:30, 2116 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 16 mei 2009

Dingen bewegen nog steeds naar hun plaats, omdat we klaar zijn voor onze permanente posities die helemaal klaar zijn tijdens de solstice van Juni.

Deze nieuwe veranderingen en onze nieuwe posities gaan heel diep. Als jij erg gevoelig bent, dan kan je van binnen een diepe beweging voelen, alsof er een bulldozer of een gletsjer verschuift, en alles komt precies op zijn plek. Deze "onzichtbare hand" is inderdaad van het goddelijke afkomstig, omdat het zo goed weet wat het aan het doen is, zelfs al lijkt het af en toe compleet onlogisch, of kan het ons zelfs verassen.

Wonderen en nog veel meer wonderen zijn het kenmerk van deze opwindende energie, omdat onze goddelijke en perfecte posities op de aarde, goddelijke en perfecte partners, goddelijke en perfecte bijdragen, en goddelijke en perfecte gebieden van verblijven, om er maar een paar op te noemen, nu helemaal voor ons op een rijtje gezet worden, we hoeven er alleen maar op te vertrouwen.

Wat er nu gebeurt, is dat we eindelijk, maar dan ook eindelijk op onze plaats komen als goddelijke en rechtmatige beheerders van de planeet. We worden op onze positie gebracht via een totale en complete verankering aan de aarde, en op die manier zullen we ons eindelijk thuis voelen. Dus zal "thuis" niet meer ergens ver weg of ergens daarboven zijn, maar heel erg hier. En dus is het voelen van een diepe bulldozer energie een teken van deze hele diepe gronding.

Op deze manier, zullen we gevoelens ervaren die we nog nooit eerder gevoeld hebben. Een kalmte, een vertrouwen, een gevoel van veiligheid, gevoelens van grote bescherming, en zelfs van een magnifieke kracht, maar alleen een goddelijke. Dus zullen deze nieuwe gevoelens heel anders zijn dan wat velen nu ervaren!

Ik heb nog nooit zoveel vreemde en onvoorspelbare gedragingen van anderen gezien als de laatste tijd. Op bepaalde niveaus, of het nu bewust is of niet, voelen velen de onzekerheid van het hangen midden in de lucht met niets om je meer aan vast te houden, totdat we eindelijk klaar zijn met deze massieve her-afstemming. En als we nog niet volledig verbonden of ingeplugd zijn in die nieuwe kust, kunnen gevoelens van kwetsbaarheid verschijnen omdat we nog niet echt ergens zijn nu....maar we maken zeker een verbazende en wonderlijke vooruitgang! Dingen niet persoonlijk nemen, en weten dat veel van deze vreemde gebeurtenissen en gedragingen voorbij zullen gaan, kunnen enorm helpen om alles in perspectief te zien, en tegelijk het slachtoffersgevoel kwijt te raken!

We beginnen nu te zien, en zullen doorgaan met het zien van verbazende gebeurtenissen. Wonderen die we nooit verwacht hadden zullen onze ruimtes vullen en tranen van vreugde en ongeloof zullen de norm zijn voor een tijdje, en het is ook tijd! Degenen die tot het uiterste uitgerekt zijn, uitgeput van scheiding en eenzaamheid, zullen spoedig een hele nieuwe ervaring hebben omdat we de nieuwe eenheid beginnen.

Ik ben zojuist afgelopen nacht in Alberquerque aangekomen voor een van mijn regelmatige bezoeken aan mijn dochter en kleinkinderen. Toen zij allemaal mijn auto uitlaadden voor mij, merkte ik op dat "je geen idee hebt hoe leuk het is als iemand mijn auto voor me uitlaadt!" Een korte tijd later, maakte ik de baby's klaar voor hun bed, toen mijn dochter opmerkte: "je hebt geen idee hoe leuk het is als iemand ze hun pyama aantrekt voor mij!". En dit is de manier waarop alles zich ontvouwt voor ons.

Met precies de goede energie of persoon die plotseling voor ons arriveert, vallen deze nieuwe verbindingen van eenheid en ondersteuning op hun plaats, en niets te vroeg. Als perfecte stukjes van een enorme puzzel van goddelijke en hogere energie in een nieuwe dimensie, verbinden we nu precies met wie en wat we nodig hebben....en sommige van deze nieuwe verbindingen zijn verbindingen die oorspronkelijk bedoeld zijn maar verstoord zijn terwijl we verbleven in een lagere dimensie waar de duisternis een heel ander scenario voor ons creëerde.

Terwijl we nu meer en meer met onze perfecte en goddelijke scenarios verbinden, laten we ook verbindingen achter die nooit bedoeld waren. We laten links en rechts individuen, situaties en nog veel meer los dat niet meer past in deze verbazende en hoger vibrerende werkelijkheid die op de nieuwe horizon ligt.

Dingen die we moesten verdragen, om ons heen moesten dulden, zullen er niet langer zijn. Het is nu onze tijd. Op alle terreinen krijgen we rechtvaardigheid. We zullen in elke situatie als "winnaar" eruit komen, en er zal nooit meer misbruik van ons gemaakt worden of wat dan ook. We werden eigenlijk ook nooit misbruikt, maar transformeerden de lager vibrerende energieën, en dus moesten we zijn waar zij waren. Alles, werkelijk alles zal nu in ons voordeel zijn.

Plotselinge en onverwachte veranderingen zullen voor velen plaatsvinden, omdat we spoedig kompleet in een hogere dimensie zullen verblijven, en dus een nieuw begin hebben wat zoveel lijkt als het zijn in de Hemel op Aarde. Op deze manier laten misschien opeens alles achter....onze plannen, onze huizen, en anderen die niet deel uitmaken van onze hele nieuwe werkelijkheid.

Voordat we deze Hemel op Aarde kunnen bereiken, wordt er heel veel verwijderd uit onze ruimtes. Dus komen we daar letterlijk aan met niets op onze rug. We nemen heel weinig met ons mee voordat we opnieuw beginnen. We beginnen opnieuw op elke denkbare manier. Wat overblijft is wat er nog is....wat nog steeds bij ons past in de hoger vibrerende werkelijkheid...samen met het nieuwe.

Als we oversteken naar de andere kant via het fysieke doodsproces in de 3D werkelijkheid, zijn de gevoelens van kwetsbaarheid en verwarring veelal hetzelfde. Wat dit proces meer te verdragen maakt is het loslaten en vertrouwen...en weten dat onze geliefden daar zullen zijn met ons, wetend dat we verwelkomd worden met open armen en liefde nadat we al onze oude energie loslaten en laten gaan. We zullen verwelkomd worden door elkaar, omdat zovelen van ons daar tegelijk zullen aankomen.

Als we nu nog niet weten waar we heengaan, kunnen we bang worden. Maar wat is er aan die andere kant? Ik ben daar nog niet geweest! Maar weet dat alles veel beter wordt. Overgeven, laten gaan, vertrouwen dat onze ziel en Bron precies weet wat zij doen, en vertrouwen hebben kan het veel makkelijker maken en onrust, kwetsbaarheid, angst en verwarring wegnemen.

We zijn er bijna. We komen dichter en dichterbij. En ja, heel spoedig worden de dingen inderdaad heel anders.

Veel liefde en continue dankbaarheid. Tot de volgende keer,



Bron: goto2012

Voeg toe aan: