Zoeken
 


Psychologie is geestelijke bewustwording

Laatste wijziging: woensdag 13 mei 2009 om 11:52, 2303 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 13 mei 2009

Met Psychologie kan het energetisch/geestelijke/spirituele aspect van de Mens ook mee begrepen worden, omdat de Mens energetisch geestelijk gecreëerd is. Alleen met IQ Aards verstand kun je dit niet begrijpen. Daarom heeft iedereen SQ geestelijke/spirituele wijsheid nodig om het geestelijke aspect van de Mens beter te kunnen begrijpen.

De Mens is compleet gecreëerd door de Geest van de Almacht van AL ER IS. Zijn je 10 chakras in balans stroomt er zuiver levens-kracht-energieën midden door je 10 chakras en dit is je Kundalini energiekanaal. Alles is gecreëerd met energetische geestelijke energieën, geloof + vertrouw op je eigen Geest dan ben je geestelijk beschermd door de Heilige Geometrie.

Ieder Mens heeft een inner zelf met een Kristal multifunctioneel bewustzijn. Ieder Mens heeft zijn Geest nodig daarom accepteer ook je complete inner zelf. Bevestigingen komen uit je eigen bewustzijn dan werkt je SQ + IQ verstand ook. Je EGO = je natuurlijke IK is dan ook weer in balans. Beleef ook het leven als een mooie uitdaging, leef + voel + denk + weet + vertrouw + geloof met je zielshart, dan ben je ook in contact met je eigen zielsgeweten.

Dit activeert je eigen Kristalbewustzijn met respect voor de waarheid. Wordt een gelover van je eigen innerlijke zelf, dan is er ook geen weerstand meer in je. Dit is een zielengroei proces voor iedereen en ook een levensdoel om dit te gaan begrijpen voor 2012.Ieder Mens kan zelfstandig zijn, want alles zit al in de Mens zelf. Veel mensen hebben weerstand met DE naam God, die naam wordt anders geïnterpreteerd.

God is geen Mens en geen religie, het is een bewustzijn met kennis dit is SQ Geestelijke/Spirituele Gods-bewustzijn. Bewustzijns zitten in iedereen, geloven + vertrouwen zijn 2 sleutels die je nodig hebt om je eigen Geest en je eigen immuniteit ‘ziekenhuisje’ en je Bewustzijns ermee te activeren. Als een Mens geestelijke problemen heeft komt omdat die persoon geen eigenwaarden heeft.

Je Geest + zielenhart voelen dit ook, dan heb je je inner zelf ook verwaarloosd. Je eigen Geest is een deel van de Geest van de Almacht. Daarom is je negatief denken gevoeld als zelfvernietiging dan kom je in een negatieve spiraal terecht. Wordt bewust ervan dat je eigen problemen uit je eigen negatieve denken komt. Daarom heb je geestelijke armoede, daarom wordt ook weer geestelijk wakker.

Alles wat in de Mens zijn inner zelf zit is mysterieus omdat de Mens zich zelf niet heeft gecreëerd. Geloof + vertrouw in je inner zelf dan word je verbonden met je complete inner zelf. Spreek je eigen gedachte wensen uit dan hoort je eigen Geest en zielenhart dit ook. Transformeer wat negatief is naar positief en vergeef jezelf ook dan kom je uit die negatieve spiraal. Accepteer je complete zelf, dan wordt je van binnen geholpen + beschermd.

Originele bron : spiritualwisdom



Bron: aquariusage

Voeg toe aan: