Zoeken
 


Reinigen van Emoties

Laatste wijziging: vrijdag 8 mei 2009 om 11:49, 2031 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 8 mei 2009

 

Alvorens de transformatie naar licht kan plaatsvinden, moet er een zuiveringsproces van het emotielichaam of gevoelslichaam aan voorafgaan. Wanneer je denken deze mogelijkheid accepteert, heb je dit misschien al op een mentaal niveau geconstateerd. De meeste mensen zijn zich hiervan niet bewust, omdat de mentale herkenning plaatsvindt in een mentaal gebied dat hoger is dan waar hun alledaagse bewustzijn verblijft. De mensen die zich dit wel bewust zijn, zien het proces buiten zichzelf; zoiets als het ontmoeten en reageren op innerlijke gidsen en vrienden. Het wezen van je bewustzijn in een driedimensionale werkelijkheid laat je anderen zien - zowel in het binnen- als buitengebeuren – als gescheiden van jou. Feitelijk zijn ze allemaal andere zelven en een gecompliceerd deel van je hogere Ziel Zelf.

In hogere spirituele gebieden, gebeurt het combineren van deze energieën op een heel natuurlijke wijze. Het spirituele lichaam is ontworpen als een energielichaam, die het mogelijk maakt dat alle vormen en zelven integreren. Deze natuurlijkheid geeft de ervaring van volledigheid. Het spirituele lichaam opereert in een dimensie dat zich boven de werkelijkheid van dualiteit bevindt en dus, is het niet moeilijk om de andere aspecten van het zelf te integreren. Het verstandelijke vermogen van dit lichaam is ontworpen om het proces te begrijpen in zijn filosofische en paradoxale aard.

Het gevoelslichaam is de eerste plek van dualiteit en oordeel. Het lichaam gelooft, dat al het bestaande gescheiden is van zichzelf. Het integratieproces kan op dit niveau wat problemen veroorzaken. Het emotielichaam opereert met het concept van goed en slecht, juist en verkeerd, licht en donker. Daarom probeert dit lichaam te oordelen en ontvangt de aard van zijn werkelijkheid door de reacties die het in de stoffelijke wereld voelt. In zijn gewaarwording betekenen goede gevoelens, goede ervaringen en slechte gevoelens, slechte ervaringen.

Helaas wordt het gevoelslichaam gehinderd door de vooroordelen van het rationele verstand en zijn toezichthouder, het Netwerk. Het Netwerk heeft het emotielichaam van de planeet vastgehouden in een apocalyptische, fundamentalistische geloofsstelsel. Dit geloofsstelsel wordt in het gevoelslichaam vastgehouden als een ongezonde mist. Deze ongezonde uitwaseming wordt in de etherische massa, die het fysieke lichaam omhult, opgesloten. Zij houden de herinneringen van zieke, besmette patronen vast, die door gevoelens en emoties geactiveerd kunnen worden. Aangezien de integratie op een gevoelsniveau moet plaatsvinden, moet deze ziekmakende mist gezuiverd worden.

Het tijdperk Vissen was een periode voor het verwijderen van de negatieve karmische patronen uit het gevoelslichaam. De ongezonde mist hield genetische informatie, herinneringen aan vorige levens en de negatieve karmische patronen vast. Zij manifesteerden zich niet alleen als lichamelijke ziekten, maar ook als negatieve, zieke gedragspatronen. De herinneringen worden opgewekt door gezichten, geluiden, reuk en sensaties. Degenen van jullie die zich niet bewust zijn van verbindingen uit vorige levens of karmische patronen, kunnen dit in het huidige leven manifesteren. Dit geeft je de gelegenheid het negativisme uit te werken. Degenen van jullie, die in staat zijn op een bewust niveau hun karma te zien, kunnen deze onderzoeken door middel van visualisatietechnieken, hypnotherapie en het loslaten van emoties. Je kunt ook de hulp inroepen van een genezer, die de ziekmakende elementen uit het etherische lichaam verwijdert.

Het emotielichaam reageert heel goed op de lichamelijke zintuigen. Negatieve beelden roepen negatieve patronen, die je onder ogen moet zien. Positieve plaatjes roepen herinneringen op aan positieve levenssituaties in het verleden. Wanneer je Ziel Zelf jullie lichamen met licht overstroomt, wordt het emotielichaam bevrijd van zijn patroonvorming. Dit geeft je de kans om je karma om te zetten en het lichaam in licht te veranderen. Gedurende dit proces zal je meer over jezelf te weten komen en begrijpen, in de myriaden levens en ervaringen die je hebt gehad.

Om jullie nog een beter begrip van de transformatie van het emotielichaam te geven, wil ik jullie graag introduceren bij Demina.

Hallo, Ik ben Demina. Ik ben een dolfijn, die door jullie gevoelslichaam zwemt en stroomt. Ik draag jullie naar de gebieden van emotioneel geladen wateren. Ik bewaar jullie pijn en leed van niet alleen dit leven, maar ook van je vorige levens. Ik ben hier, nu, in je bewustzijn om je van pijn en lijden te bevrijden. Ik doe dit door toegang te verlenen tot de duistere, gevoelsmatige wateren. Ik zwem in het bewustzijn door de waterwegen van het lichaam, door de meridiaankanalen. Deze meridianen kunnen geblokkeerd raken door stagnerende gevoelens.

Sommigen zouden me het bewustzijn van het innerlijke kind noemen. Ik ben je innerlijke wensen, je hoop, je dromen. In mijn zuiverheid ben ik de oorsprong van je onschuld en je meest pure liefde. Tot nu toe heb je mijn uitdrukking beperkt en me in rollen gehouden, die alleen maar beschreven kunnen worden als conditionerend of repressief. Nu krijg ik mijn vrijheid terug en keer ik terug naar mijn zuiverste onschuld, geen naïviteit. Dus, in mijn wijsheid keer ik naar mijzelf terug.

Wanneer de tijd aanbreekt, dat ik mezelf in mijn meest pure vorm uitdruk, zal ik je lichaam vullen met tere emoties zonder voorwaarden. Deze nieuwe vloeiende dans van het gevoelslichaam, zal de wateren van jezelf en de planeet reinigen. Om deze zuivering te laten plaatsvinden, hoef je niet meer te doen dan toestaan en aanvaarden. Laat je emoties, die je nu voelt, vrij stromen. Wees spontaan en vind nieuwe, opwindende wegen om ze uit te drukken. Ik ben een gevoelige ziel, dus kastijd me alsjeblieft niet door mijn uitdrukkingsmogelijk te blokkeren. Het is niet verkeerd om diep te voelen. Geef jezelf de gelegenheid om door mij te ademen. De transformatie van de gevoelige wateren van de Aarde vraagt al jouw aandacht en bedoeling. Zij die hiertoe niet bereid zijn of onzeker zijn en niet weten hoe ze hun emotielichaam moeten helen, zullen scenario’s van genezing ontmoeten. Deze zullen je knoppen indrukken, waardoor je gaat zien waar je de pijn vasthoudt. Laat je genezing plaatsvinden en stel geen grenzen aan je uitdrukkingsmogelijkheid.

Tijdens dit proces kunnen je spanningsniveaus misschien hoog zijn en kan je meer behoefte hebben aan vrede en rust dan gebruikelijk. Wees vriendelijk voor je zelven en vraag om de energieën van de planeet om je te helpen. Een wandeling langs de zee kan een grote invloed hebben op je emotielichaam. Kleuren kunnen verzachten, speciaal die van de zee, het blauw en het groen. Wanneer je deze kleuren voor je omgeving kiest, kan je de diepere niveaus van begraven emoties bereiken, zelfs die, welke al lang geleden, in het verleden van je Ziel bestonden. Deze kleuren beschermen de fijne energieën van het emotielichaam, terwijl jij door je helingsproces gaat. Zulke kleuren geven je de gelegenheid om jezelf van de patronen in je lichaam te bevrijden, die normaliter te pijnlijk zijn om te confronteren.

Het fysieke lichaam bevat veiligheidsmechanismen, die geactiveerd worden wanneer je gebieden betreedt die emotioneel te pijnlijk zijn. Je kunt deze mechanismen omzeilen en toch jezelf bevrijden van diep begraven pijnen, door hulp te vragen bij mijn niveau van bewustzijn. Vraag de planten om hulp, aangezien hun energieën kunnen helpen bij het verwijderen van dichte negatieve poelen van stagnerende emoties. Baad in water, die geparfumeerd is met natuurlijke geuren en essences. Neem de aftreksels van het plantenrijk, want ze zijn zeer graag bereid om te helpen.

Er zijn veel wezens zoals ik, die in je emotielichaam aanwezig zijn. Wij rijzen uit de diepte op om de pijn van vele honderden jaren ervaring te zuiveren. Ik leer gevoelige liefde langs onvoorwaardelijke lijnen. Jullie kunnen allen leren om lief te hebben, zoals wij dolfijnen doen. Alle wat je moet doen, is aanvaarden en vertrouwen. Roep de energieën van dolfijnen op, die in jullie Aardse wateren aanwezig zijn. Zij zullen de dolfijnen in je lichaam activeren en jullie leren hoe je gevoelig kunt leven in de waarheid van liefde. Wanneer jullie lichamen van pijn en lijden bevrijd zijn, zal je jouw energie kanaliseren in het uitdrukken van liefde, vreugde en lachen.

Ik heb jullie volkomen en onvoorwaardelijk lief.

Veel liefs, Demina

(vertaald: Harmen Schouwerwou www.unitynet.nl)



Bron: unitynet.nl

Voeg toe aan: