Zoeken
 


Zesde Bewustzijn

Laatste wijziging: donderdag 7 mei 2009 om 16:02, 2452 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 7 mei 2009

Kristallen en Sterren en Indigo mensenkinderen begrijpen dit, omdat ze het 6de bewustzijn al hadden voordat zij naar de Aarde kwamen. Ze zijn IN balans in hun hogere chakras. De lagere chakras begrijpen ze niet, dit hoort ook niet bij hen. VERLICHT jezelf: laat de onbegrepen negatieviteit van de lage bewustzijns LOS. GA naar je HART voor jezelf, voor je denken, voor gevoelens naar anderen toe.

Als je het 4de en 5de bewustzijn begrijpt, activeer je ook een hoger bewustzijn IN jezelf. Dan ben je IN balans, EEN met alles dat er IS, je gaat dan oneindig door, dan zijn er geen grenzen meer. Je kunt alles bereiken door de juiste intentie en dit is door erin te geloven en in te vertrouwen, dat datgene dat je wilt bereiken ook werkelijkheid wordt en dit bewustzijn IS aanwezig IN jezelf en dit IS het Eenheidsbewustzijn. Dit is een bewustwordingsproces, als je dit begrijpt dan activeer je eenheidsbewustzijn in jezelf. Dan ben je EEN met jezelf, dan voel je liefde voor jezelf, respect voor jezelf, je hebt inleveringgevoelens voor andere mensen. Als je ONRUST in jezelf hebt gevoeld dan zit dit IN je eigen denken. Liefde heelt alle wonden, begin er IN te geloven en er OP te vertrouwen.

Begrijp het 4de bewustzijn: dan begrijp je je eigen EGO en dit BEN jezelf dat in balans moet zijn. Dan begrijp je ook de fundamentele wettige grondbeginselen die wij hebben meegekregen bij je eerste BESTAAN, dit IS het 5de bewustzijn.

Begrijp het 5de bewustzijn: dan begrijp je LIEFDE, voel liefde voor jezelf, wees trots op jezelf, wees niet hard voor jezelf, want je bent het allerbelangrijkste en daarom moet je LIEF zijn voor jezelf en wat je ook doet, doe 't ook voor jezelf.

Begrijp het 6de bewustzijn: GOD bewustzijn zit IN je Christusbewustzijn en niet in JEZUS of in een ander. Vertrouw en geloof hierin, dit heb je IN je zitten en NIET buiten je. Het 6de bewustzijn heeft 10 Dimensies en dit betekent dat er 10 laagjes bewustzijn zijn en dit kunnen wij zelf activeren. Het hangt ervan af wat je begrijpt, dus er zelf bewust van ZIJN en dit kan ook altijd uitgebreid worden. In het 6de bewustzijn zit het Christus bewustzijn en je Geest dat is je verstand en je Waarheidsbewustzijn. Je Waarheidsbewustzijn IS je eigen innerlijk WETEN, spreek de waarheid dan wordt je eigen waarheidsbewustzijn geactiveerd. Het immuunsysteem zit hier ook IN en dit IS je eigen ziekenhuis, zodat je je eigen beter kunt maken, geloof en vertrouw hierin, want je kunt je zelf helen. Iets bewust zijn of worden IS iets begrijpen en dit IS iets accepteren IN jezelf dat je niet kunt zien, maar het IS er wel altijd geweest, maar je wist dit nog niet, het is 'n deel van je ZELF. Het is telkens iets geestelijk bewust zijn.

De mensheid IS een deel van het Almachtig Universele Goddelijke Bewustzijn en de mensheid IS begonnen met het 5de Bewustzijn en dit is de KERN en de BRON van ALLES dat er IS. Liefde voor jezelf is nodig voor je fundamentele wettige grondbeginselen en dit is thuiskomen bij jezelf. Het 4de en 5de Bewustzijn is ook bedoeld voor je ZELF. De mensheid heeft nog meerdere bewustzijns in zijn 6de bewustzijn zitten, deze natuurlijke functies worden beschikbaar gemaakt door hierin te vertrouwen en er in te geloven worden vanzelf deze functies actief gemaakt.

De mens IS nooit klaar met zijn evolutiegroei, maar een ding is zeker je komt NU terug bij je eigen BASIS. Zoek NIET buiten jezelf, zoek altijd IN jezelf. Veranderingen zijn ook steeds nodig, vooral IN je eigen denkwijze want het IS voor je eigen evolutiegroei, je hebt NU een solide basis fundering nodig om ook oneindig door te gaan. Accepteer jezelf zoals je bent, wordt soepeler dan kun je met iedere situatie ook makkelijker omgaan en dit heb je nodig voor jezelf.

De mensheid heeft altijd veelvoudige bewustzijns in zich gehad, deze functies waren niet bij iedereen geactiveerd omdat je niet wist welke bewustzijns er wel waren en hoe je die kon activeren. Je kunt alles wat je wilt in jezelf activeren, omdat je dit ZELF wilt, je bent je eigen baas en dit gaat door tot het oneindige.

Als iemand het 6de Bewustzijn begrijpt, IS dit het EENHEIDSBEWUSTZIJN. Dit betekent dat deze persoon in balans IS en gelooft en vertrouwt IN zichzelf. Je weet nu dat het CHRISTUS bewustzijn heel belangrijk is en al IN je zit. Als je in je eigen innerlijke kracht gelooft en er op vertrouwt geeft dit toegang tot ''sleutels'' voor andere bewustzijns. Dit betekent dat je dan innerlijk kunt horen, innerlijk kunt voelen, innerlijk kunt zien en dit zijn intuïties en daardoor kom je ook de waarheid te weten, dit IS innerlijk weten. Dit geeft deze persoon zoveel meer zelfvertrouwen, dat vaak op arrogantie lijkt, maar dit is niet zo. Dit betekent dat ze vertrouwen en geloven op hun eigen intuïties en instincten en al hun zintuigen gebruiken en ook het 6de zintuig geactiveerd is en ook het waarheidsbewustzijn geactiveerd is, dan functioneert deze persoon heel goed.

Voor de menselijke evolutiegroei is al een hoog niveau van spirituele/geestelijke kennis NU aanwezig. Dit getuigt dat je NU open kunt staan voor anderen waarheden, want vele mensen krijgen NU geweldige informaties door, omdat zij IN contact zijn MET de waarheid. Daarom EIS ook jouw eigen waarheid OP, je bent je eigen baas. Dan weet je voor jezelf wat de werkelijke waarheid is, als je iets leest of hoort of je dit vertrouwt of niet, dit geeft je meer zelfvertrouwen.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: