Zoeken
 


Humor in top drie primaire levensbehoeften

Laatste wijziging: dinsdag 5 mei 2009 om 09:06, 1530 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 5 mei 2009

Humor neemt bij Nederlanders de derde plek in op de lijst van primaire levensbehoeften. Dit blijkt uit het jaarlijkse humoronderzoek, uitgevoerd door Intomart GfK in opdracht van Comedy Central. Goede gezondheid (1) en familie/gezin (2) gaan de verrassende nummer drie voor.

Humor blijkt ook belangrijker dan economische zekerheid en een goed seksleven. En voor twee derde van de ondervraagden is het een belangrijk criterium bij de partnerkeuze.

Humor moet zorgen voor een gezellige sfeer en moet niet ten koste gaan van anderen. Grappen over kwetsbare minderheden worden volgens Comedy Central niet gewaardeerd,

Cabaretier

Najib Amhali is Nederlands bekendste cabaretier, direct gevolgd door Herman Finkers. Verder zijn ook Jochem Myjer en Hans Teeuwen in de lijst te vinden.

Ook de 'oude rotten' in het vak zoals Youp van 't hek Bert Visser en Brigitte Kaandorp zijn niet weg te denken uit het humorlandschap.

 Bron: nu.nl

Voeg toe aan: