Zoeken
 


De kracht van creëren

Laatste wijziging: woensdag 15 april 2009 om 13:36, 3471 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 15 april 2009

De scheppende kracht zit al IN ons, het IS een innerlijke kracht van vertrouwen. Vertrouwen IS de sterkste eigenschap die een mens kan hebben, want het IS ook een kracht waar wij mee kunnen creëren. Zonder vertouwen is een mens niet IN staat een normaal te leven te hebben, dan is het leven moeilijk. Vertrouwen is ook de sleutel die wij nodig hebben om te creëren, want vertrouwen geeft ons levenskracht en innerlijke kracht en moed en daardoor kunnen wij dit leven ook beter beleven en wij kunnen LEVEN in gezondheid zoals het ook is bedoeld.

Geloof IN deze woorden, wij gaan allemaal een gelukkigere tijd tegemoet, want het wordt een tijd van bezinning en het streven naar geestelijke kennis. Als wij de geestelijke wetten begrijpen, dan weten wij dat onze GEEST een deeltje van de Creator/Schepper IN zich heeft. Een ontwikkelde GEEST leert steeds nieuwe feiten kennen, dan weten wij Nu dat wij kunnen creëren want het is ons geboorterecht. Zodat de mens eindelijk wordt verlost uit zijn lijden en dit gebeurt als wij controle nemen over ons denkpatroon. Uit pure onwetendheid ontstaat er al angst, dit is omdat die mens geen vertrouwen heeft IN het leven zelf. Door vertrouwen en zuiver denken, wordt de mens van binnenuit geholpen. Wees ook voorzichtig met wat je denkt, wij kunnen creëren met onze gedachten, dus houdt je gedachten zuiver. De leer van de OER kracht laat de mens weten: wij hebben allemaal het recht om gelukkig te zijn en dan zul je gelukkig worden.

Wij leven NU met een SCHEPPENDE ENERGIE rondom ons, dit betekent dat de mensheid ook ZELF kan creëren, dus kan scheppen. De mens is NU zelfstandig en kan NU uit eigen kracht en overtuiging iets wat niet meer werkt LOSLATEN of TRANSFORMEREN. Vertrouw hierop want het gebeurt NU echt. Wij worden nu met allerlei negatief karma opgezadeld van onze 'spirituele' familie, dit kunnen ze zelf niet doen, maar wij wel, LAAT LOS wat op je pad komt. Negatieve Karma is NU dode energie en die bestaat niet meer, alleen nog IN onze gedachten. Karma hoeft niet meer uitgevochten te worden of niet meer geleden worden, creëer vrijheid voor je zelf en voor je familie door LOS TE LATEN van al het negatieve wat op je pad komt. Dit is CREEREN eerste klas, voel je pijn en zeg dan ook LAAT dit LOS, deze pijn is niet van mij. Deze krachten hebben wij IN ons zitten. Het is NU ook een tijd van geestelijk bewustzijn en begrijpen waar alles NU om draait, dat is loslaten wat niet meer werkt. Nieuwe energie hebben we rondom ons om te creëren. Accepteer dit leven met een lach, wees gelukkig met jezelf, dan komen de antwoorden ook vanzelf.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: