Zoeken
 


Boodschap van de Engelen voor april 2009

Laatste wijziging: woensdag 8 april 2009 om 23:05, 3036 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 8 april 2009

Wanneer mensen zich laten leiden door hun verstand zal er chaos zijn. Jullie laten je beïnvloeden door anderen die denken het beter te weten. Er wordt nu al paniek gezaaid onder de mensen en er zijn velen die denken te weten hoe alles gaat verlopen in de tijd die er nu aankomt, richting 2012 voor jullie. Politieke leiders zaaien paniek door te hameren op een financiële en economische crisis. Men maakt mensen bang, bang om geld en werk te verliezen. Zo komt men aan de mensen die niet ‘spiritueel’ zijn. Let wel, dit is een grote groep mensen, maar ook onder diegene die beweren spiritueel te zijn wordt paniek gezaaid. Men heeft het over het einde van de wereld, het einde van deze wereld en de overgang naar een nieuwe wereld. Chaos en geweld zullen gepaard gaan hiermee en een ieder die niet kiest, zal verwijderd worden. Dit is wat sommigen onder de “spirituele” beweren, maar niets is minder waar !

Niemand onder de mensen weet hoe de toekomst gaat verlopen en dit komt puur door het feit dat jullie mensen de kracht hebben om de toekomst te veranderen. Met andere woorden, elke gedachte, elke verandering die jullie samen of individueel aanbrengen, zal ook de toekomst veranderen. Daarom is het zo belangrijk dat jullie je bewust worden van wat er in jullie wereld allemaal gebeurt. Kijk door het web van bedrog en “zie” wat er werkelijk gebeurt. Voor diegene die dit al “zien” komt het er steeds meer op neer dat men bewust kiest om niet op deze manier deel te nemen aan deze manier van leven. Zij worden bewust en gaan op een andere wijze hun leven indelen, gebaseerd op hun gevoel en intuïtie. Deze mensen staan aan de zijlijn en lopen niet met gesloten ogen mee met de massa. Deze mensen kiezen bewust om “anders” te zijn en brengen zo ook enorme veranderingen aan in hun leefwereld en daardoor ook voor een stuk aan de leefwereld van anderen rondom hun. Hoe meer mensen de misleiding zien en terug gaan naar hun eigen gevoel en hun eigen intuïtie, hoe meer de wereld zal veranderen, ten goede wel te verstaan !

Het is niet erg om fouten te maken, zolang je ze inziet en er van leert. Bewustwording is de sleutel van inzicht en een gelukkig leven, van liefde en harmonie. Ook al zijn er mensen om je heen die vinden dat je “raar” bent, blijf bij jezelf en je eigen intuïtie. Geloof in een betere wereld en begin bij jezelf. Ruim oude ballast in je rugzak op, laat je verleden je heden en toekomst niet langer belemmeren. Houd grote schoonmaak in jezelf en voel de verlichting wanneer je hiermee klaar bent. Geloof in jezelf en jouw scheppende kracht en verander jouw wereld zoals jij wilt leven. Denk eraan, je bent niet de enige, er zijn nog vele anderen die graag mee willen veranderen omdat het nu goed voelt voor hun. En de anderen die nu nog niet open staan voor verandering ? Hun tijd komt ook nog, het is onmogelijk om allemaal op hetzelfde tijdstip te veranderen. Niets moet, je kiest zelf hiervoor, dus een ander kiest ook zelf voor het moment.

Dus, wat men je ook wilt wijsmaken over hetgeen je te wachten staat, de akelige verhalen over moeten kiezen, geloof ze niet ! Wij gaan nooit tegen de vrije wil in en niemand zal gestraft worden omdat hij of zij nu nog niet klaar is om dergelijke keuzes te maken. Niemand kan gedwongen worden.

Ik benadruk het volgende: de mensheid is van groot belang en wij doen alles om jullie te helpen. Wij groeien mee met jullie en corrigeren fouten die schadelijk kunnen zijn voor de aarde en de mensheid. Wij corrigeren niet de mens zelf, alles wat jullie doen heeft een reden. Leer uit je verleden, leer van je fouten en start opnieuw. Zie elke dag als een unieke kans vol mogelijkheden en geniet van hetgeen je doet. Voel de voldoening in je hart en weet dat wij er altijd zijn om jou te helpen. ALTIJD!

Heb vertrouwen, neem je kansen en versterk je geloof en niets zal misgaan.

Een liefdevolle groet,

MichaëlBron: eternity-spiritualiteit

Voeg toe aan: