Zoeken
 


Gratis e-boek toont de dynamiek van gezondheid

Laatste wijziging: woensdag 1 april 2009 om 16:28, 1899 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 1 april 2009


Onze huidige volksgezondheidszorg is gebaseerd op een ernstige denkfout. Onze reguliere ‘geneeskunde’ voert oorlog tegen de micro-organismen die ons fysieke lichaam juist gezond willen houden. Onze artsen kennen alleen ziekte en hebben geen idee wat gezondheid is. We hebben met elkaar onze zorg laten corrumperen door de farmaceutische industrie.

 

Het boek Inleiding in de Salveologie leidt ons uit de contraproductieve bestrijdingskunde richting positieve gezondheidskunde. Dit boek biedt inzicht in de dynamiek van gezondheid. Hiermee kunnen we de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid weer terug in eigen hand nemen.

 

Het boek Inleiding in de Salveologie wordt als pdf-bestand gratis beschikbaar gesteld via http://www.pateo.nl/ (onder ‘boeken’) om nu zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken. Dit boek beoogt het bijeenbrengen van Oost en West, van professional en cliënt, en van regulier, complementair en alternatief!

Noot redactie:

 

het boek kunt u ook hier downloaden, maar breng zeker een bezoekje aan de website. Hier zijn nog meer verschillende E-books te downloaden.Bron: pateo.nl

Voeg toe aan: