Zoeken
 


Boodschap van de Engelen voor maart 2009

Laatste wijziging: dinsdag 10 maart 2009 om 21:15, 3351 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 10 maart 2009


Noot redactie: In deze tijd lijken er veel mensen maar "contact" te hebben met goden, engelen en buitenaardsen. Dergelijke beweringen en berichten zullen de komende tijd alleen maar toe nemen. Neem niet alles zomaar aan voor waarheid van wat je leest of hoort. Vertrouw en luister naar je eigen gevoel. Er is momenteel veel misleiding aanwezig veroorzaakt door negatieve wezens/entiteiten, mind control technieken en zogenaamde PLF's (Programmed Life Forms). Oh en vereer en aanbidt niemand behalve uzelf. Blijf aub met beide benen op de grond. Doe maar normaal dan doet u al gek genoeg zeggen we dan maar.

//

Geloof

Op dit moment zijn veel mensen in paniek omdat men de controle kwijt raakt over hun manier van leven. Dit alles heeft te maken met de financiële wereld. We weten dat geld belangrijk is voor jullie mensen, maar het wordt hoog tijd dat men zich bewust wordt van de dingen die belangrijker zijn. Men moet de keuze gaan maken of men afhankelijk wilt zijn van geld of dat men het leven in eigen handen neemt. We weten ook dat dit niet gemakkelijk zal zijn voor jullie maar het is wel noodzakelijk.

Jouw kwaliteit van leven hangt niet af van de hoeveelheid geld dat je in je bezit hebt. Je wordt er niet meer door gewaardeerd door anderen. Deze vriendschappen blijken vaak een illusie te zijn. Jouw kwaliteit van leven hangt af van het feit dat je kunt genieten van de dingen die geen geld kosten en die toch voldoening brengen.
Kijk eens rond in je familie en vriendenkring. Durf op een eerlijke wijze te kijken en dan zie je dat ook bij hun veel afhangt van geld. Wordt je dan bewust dat jullie zijn gaan geloven in een dollar, pond of euro munt in plaats van in een hogere macht zoals God.

Er gaat zoveel geld in jullie wereld om en toch wordt er niet gedeeld, heerst er nog steeds armoede. Dit is niet zoals God het wilde voor de mensen. Hij creëerde een aarde waarop mens en dier in harmonie samen kon leven, een wereld waarin men zorg draagt voor elkaar en deelt met degene die het minder hebben. een wereld die liefdevol en zuiver is en waar geen plaats is voor egoïsme, hoogmoed en oneerlijkheid.

Alles draait dus om bewustwording. Geloof je in geld dan zal je wereld instorten en moet je opnieuw gaan beginnen. Geloof je in God of een hogere macht die staat voor liefde, harmonie en zuiverheid ? Dan zul je weinig last ondervinden van de financiële wereld.
Het is niet onze bedoeling om jullie angstig te maken, maar soms moeten we iets harder zijn om door te dringen tot jullie. We doen dit in liefde en hopen dat jullie deel uitmaken van deze bewustwording. Het vergt durf en eerlijkheid om verder te willen “zien”, maar je zult beloont worden !

Geld is niet meer weg te denken uit jullie maatschappij, daar zijn we ons van bewust. We vragen jullie enkel om niet langer te geloven in een munteenheid maar te geloven in een hogere macht zoals God en vooral te geloven in jezelf. Dit mag misschien raar en ongeloofwaardig klinken in je oren maar je zult verlichting ervaren en je lasten zullen te dragen zijn en zelfs verminderen. Probeer om minder afhankelijk te worden van geld, laat het minder zwaar op je wegen. Elke verandering, hoe klein dan ook, die je aanbrengt is er 1. Voel de voldoening en de onafhankelijkheid die het zal brengen en heb vertrouwen in ons. Wij zullen altijd blijven zorgen voor diegene die geloof hebben en zij zullen nooit alleen zijn.

Aartsengelen Chamuel, Metatron en Jophiel.Bron: eternity-spiritualiteit

Voeg toe aan: