Zoeken
 


OER WETEN

Laatste wijziging: woensdag 18 februari 2009 om 23:59, 2226 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 18 februari 2009

 

De Oerknal/Re-evolutie/Atlantis is ontstaan omdat geometrische magnetische Energetische contactpunten uit evenwicht raakte. Dan is er geen contact met de verbindingcirkels die horen samen in evenwicht te zijn = het Eenheidsbewustzijn. Dit veranderde de frequentie van de Natuurlijke Evolutie, zo is de Re-evolutie ''geboren'' en zó kwam de Aarde in een negatief 3de Dimensie. Daarna had de Mens geen verbinding meer met zijn eigen innerlijke ZELF. Dan is er ook geen verbinding met de Natuurlijke Evolutie. De Re-evolutie moest eerst begrepen worden, voor de Natuurlijke Evolutie dit kon herstellen. Ook de geo-pathische ''belastende storingsstralen van de Aarde'' ons ziekte/lijden ook kan herstellen. Gelukkig is de Re-evolutie begrepen door het Universum, was moeilijk, omdat het niet van hun Zelf afkomstig was, dan is het moeilijk om dit te begrijpen? Dit is ook met de Mens, als iets niet van onszelf komt, kunnen wij het niet begrijpen? Dit alles is een mysterie omdat het bovenmenselijk is? Begrijp dat veranderingen ook vaak nodig zijn. Dit is het einde van een lange Re-evolutie en de natuurlijke Evolutie komt weer terug, via het Universele complexe intelligentie Bewustzijn van de Almacht/ Universum. Deze negatieve Re- evolutie stopt weer in 2012.


Prent © is mij niet bekend

Evolutie = begintijd + oertijd + ontwikkelingtijd + Scheppingtijd zijn ook geleidelijk ontstaan. Natuurlijke Evolutie is nodig om de schepping van AL ER IS ook te onderhouden. Natuurlijke Evolutie zit in het Bewustzijn van de Almacht. Voor de Mensheid is Evolutie ook een geleidelijke geestelijke ontwikkeling, want de Mens zijn DNA wordt voor 2012 opgewaardeerd en dan eindigt dit evolutieplan. Dit unieke wonder van de Schepping begrijpen wij niet, dit mogen we aanvaarden. De Mens heeft het leven gekregen, daar zijn wij zelf ook verantwoordelijk voor. Wij hebben al een Multifunctioneel bewustzijn IN ons om zelfstandig te zijn. Dan is niet God het begin en het einde? Néé wij zijn zelf verantwoordelijk voor ons eigen leven en ook voor ons eigen geluk, zit in ons hart/ziel, geloof IN jezelf.

ANGST ( Is Israël een herhaling van Atlantis?) Entiteiten zijn ook negatieve geometrische magnetische storingsvelden. Die onze 10de Chakra ''energieveld'' uit balans brengt als onze 10de chakra niet in balans is, vangen wij die storingen op. Vergeving bevrijdt ons van 'entiteiten dit zijn negativiteiten'. In een baarmoeder zit levensvocht 'water' in. Na iedere geboorte begint een nieuw leven? Daarom een vergeving zuivert ieder Mens zijn eigen geweten. Ieder Mens heeft recht op een nieuw begin in zijn leven. Vertrouw hierop, dit werkt als je erin geloofd. Kom OP voor jezelf, vergeving BEVRIJDT en VERLICHT ons van onze negativiteiten.

Het Universum is ook geëvolueerd en door een evolutieproces gegaan, dit betekent geleidelijke ontwikkeling tot iets hogers en dit is Evolutie theorie. Dit heeft ook miljarden jaren geduurd voordat De Almacht, dé Scheppers waren van de vormgeving die er nu is. Daarom weten wij ook zeker dat de Aarde NIET in 6 dagen is geschapen, dit zijn misleidende gegevens? OER WETEN zit in ons ''energetisch verstand' zit IN ons hart/ziel. Dan neem je de ''verhalen'' over de Evolutie en oorsprong niet zo letterlijk op, want dan wéét je de oerwaarheid ook.

De Almacht/Universum is de Architect + Ontwerpers + Scheppers van AL ER IS. De Schepping is geleidelijk gegaan, niet zoals 'religieuze gelovigen' dit geloven? De Schepping heeft niets met een religie/geloof te maken. Het Universum heeft eerst het Heelal geschapen/gecreëerd. Daarna is het Sterrenstelsel Sirian + Orion + Plaiaden gecreëerd, waar de Mensheid een tijdje heeft geleefd, totdat de Aarde was gecreëerd. Als wij de Aarde verlaten, gaan we naar de 'Kosmos' het Sterrenstelsel waar wij het bewustzijn van hebben. Ons eigen 'weten' Bewustzijn geeft aan welke Dimensie 'onzichtbare deuren' van ons Bewustzijn ons binnenlaat. De Mens was er eerder dan het Dierenrijk en ook eerder dan de Aarde. De Mens krijgt ook weer deze bevestigingen uit zijn eigen Multifunctioneel bewustzijn.

EGO-centrische overtuigingen + rituelen moeten, dan is geen ruimte voor andere kennis? De Mens 'dacht' letterlijk te 'moeten' geloven wat er ooit geschreven is? Begrijp; GOD is een Bewustzijn ''spiritualiteit = levenswijsheid'' dat al in de Mens zijn eigen Godsbewustzijn zit, wordt niet door egocentrische Mensen geloofd? Dit is vasthouden tegen beter weten in en daarom kunnen ze niets veranderen? Het is NIET Gods woord wat geschreven is, want God is een Bewustzijn. Daarom was deze Evolutie ook nódig om dit te begrijpen. De Mens was niet klaar om iets moois IN zichzelf te erkennen? Christus is ook een zuiveringsbewustzijn, als wij het Christusbewustzijn geloven en vertrouwen activeren wij ons Immuunsysteem. Geloof wat in je eigen 10 Mastercellen + 10 Chakras + 10delig DNA systeem zit, want alles in ons Lichtlichaam is beschermd gebleven door de Heilige Geometrie.

Zuiver geweten van 'Maria + Quan Yin' staat symbool voor liefde + zelfliefde. Oerweten van 'Jezus + Boeddha' staat symbool voor ons eigen 10delig bewustzijn. Spiritualiteit staat symbool voor vernieuwing + levenswijsheid. Iedereen IS al een Maria + Quan Yin of Jezus + Boeddha? Ieder Mens heeft ook al deze zuivere innerlijke Bewustzijns OERWETEN in zich. De Mens maakt het zich zó moeilijk, als wij iets niet kunnen zien, geloven wij het niet? Ga niet in verzet, zeg ook 25X IK WIL ook mijn vertrouwen + geloven IN mijzelf activeren, want dit mijn 2 Mastersleutels die IK nodig heb. Dan worden onze Energetische Bewustzijns 'intelligentie' ACTIEF en functioneren wij veel beter. Vertrouw OP de toekomst.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: