Zoeken
 


Indigo Kennis

Laatste wijziging: dinsdag 17 februari 2009 om 11:35, 2351 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 17 februari 2009

Dit incarnatieproces was een fenomenaal ‘buitengewoon’ Energetisch gebeuren. Deze ‘Babyboom’ geboortegolf was vanaf 1950 t/m 2010 = 60 jaar en dan is de Mens weer VRIJ. Het contact met een gezin op Aarde liep niet zo goed, daar zijn er ook veel problemen door ontstaan? De Mens ‘moest’ meehelpen, de Mens ‘had’ een body nodig en dit begrepen wij toen niet? Daarom waren veel mensen boos, onvrede en voelden zich een slachtoffer?


foto voor nieuwsartikel Indigo Kennis / @ foto bron: Looking for a Lighthouse

Het Familie Karma moest op de Aarde gezuiverd worden, want dit kon niet op een hoger niveau. Daarom moest iedereen naar het STATION van de Pleiaden voor het grote incarnatieproces. Ook als wij zelf een hoger bewustzijn hadden, moesten wij toch omlaag naar de 3de Dimensie is het Station van de Pleiaden.

Onze EGO’S liepen daardoor vast en zó werden veel mensen egocentrisch. Wat er gebeurd in iemand verleden kunnen ze niet loslaten en niet veranderen. Dit werd rancune en meer KARMA? Alleen diegene die hun EGO ‘’bewust’’ in hun hart hadden gezet konden die negativiteiten ‘gedachten’ transformeren en zichzelf vergeven, want ze wilden geen slachtoffer zijn?

Wij begrijpen nu dat het incarnatieproces hard was, het is ons ‘overkomen’. Wij zijn er bewust van dat in het verleden veel is gebeurd. Daarom zuiver jezelf ook, dan zuiver je er ook anderen ermee. Dit is een natuurlijk loslaten, ieder mag dit voor zichzelf doen, dan leef je weer via je hart.

Het Sterrenstelsel PLEIADEN = de 1ste t/m de 6de Bewustzijns Dimensies.

Het Sterren stelsel ORION = de 7de + 8ste Bewustzijns Dimensies.

Het Sterrenstelsel SIRIUS = de 9de + 10de Bewustzijns Dimensies.

Als beloning wordt in 2012 de Mensheid zijn DNA opgewaardeerd. Dan worden wij weer bewust van het bewustzijn dat wij hadden voor wij op Aarde kwamen. Geestelijk bewustzijn hebben wij nodig, de Aarde is de beste leerschool die je kunt bezoeken. De waarheid IS, wij zijn allemaal kinderen van de SCHEPPER de Almacht; die KARMA niet wilden en de Mensheid hierbij nodig had.

Als je iets niet ziet, betekent dit dat het dan niet bestaat? Daarom geloof en vertrouw weer, dan worden wij ook weer bewuster. Verzet je niet meer, want dan werk je tegen jezelf? Gebruik je eigen gereedschap je zintuigen.

Geloven + vertrouwen + waarheid + verstand + horen + zien + krachten + intuïtie + instinct + inzichten, inzien + hartgevoelens + transformeren + vergeving zitten al IN onszelf. Liefde + geloven + vertrouwen heeft iedereen nodig voor een gelukkig en gezond leven.



Bron: aquariusage

Voeg toe aan: