Zoeken
 


Lemurië en Atlantis

Laatste wijziging: zondag 8 februari 2009 om 22:06, 2867 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 8 februari 2009

Het zinken van Lemurië en het verrijzen van Atlantis vond gelijktijdig plaats. Lemurië verdween in de diepte en het nieuwe land Atlantis rees omhoog. Vele gevluchte Lemuriëns gingen later weer terug naar dit nieuw verrezen continent.

Wat toen gebeurd is op Lemurië en Atlantis is nu duidelijker, want onder op de Atlantische Oceaan bevindt zich de 4de chakra van de Aarde. Daarom werd er juist toen daar geëxperimenteerd met het menselijke EGO. Mannen en vrouwen werden toen gesplitst en nu 50.000 jaar later hebben de meeste mensen nog steeds problemen met hun EGO. Wij hebben een in balans zijnde EGO nodig, dit werd toen in Atlantis NIET begrepen. Een EGO is voor Vrouw en Man precies het zelfde omdat beide gelijke eigenschappen nodig hebben om onze EGO in balans te brengen want het is onze eigen persoonlijkheid en dat is de YIN - EGO- YANG.

Door dit experiment op Atlantis zijn er emotionele problemen ontstaan, omdat wij toen niet wisten wat er aan de hand was. Velen voelden zich schuldig voor wat er toen gebeurd is, echter niemand is schuldig. Toen waren zij al bezig met dit zielen evolutie, maar wij begrepen toen in Atlantis deze ZIELENEVOLUTIE niet. Nu krijgen wij alle informaties en begrijpen doet weten en zo komen wij toch nog allemaal in balans. Als wij onze EGO ''persoonlijkheid'' gaan begrijpen gaan wij terug in onze hogere 4de 5de 6de Dimensie van ons eigen bewustzijn.

NU zijn wij zelf de baas over onszelf en wij kunnen iets veranderen als wij dit zelf willen, niets MOET en alles mag als het maar in overeenstemming is met onze eigen zielen evolutie. Dat hadden wij toen moeten begrijpen, dat konden wij toen niet en daarom zijn deze problemen ontstaan. Er zijn toen fouten gemaakt. Nu mag iedereen zijn eigen EGO in balans brengen en wij hebben nu zelf de keus om nu wel logisch na te denken en daarom zijn wij nu weer allemaal hier op Aarde, om onze EGO in balans te brengen en eerst eens voor ons zelf te gaan zorgen. Laat oude gevoelens LOS, deze zijn niet meer van deze tijd wij leven nu in een andere tijd. Als wij niet loslaten blijven wij alles herhalen, is dit wat wij willen?

DE LEVENSBOOM

Op Atlantis werd ook een nieuw BEWUSTZIJN opgewekt en dit is toen vooral door vrouwen gehoord. Dit bewustzijn symboliseerde een LEVENSBOOM en het centrum symboliseert WIE ZIJN WIJ, want onze persoonlijkheid wordt door onze EGO en dat zijn WIJ ZELF gesymboliseerd, als onze EGO in balans is dan creëren wij het eeuwig leven. Het is in verbinding staan met onze inner zelf, zo als onze ziel, spirit/geest en hogere zelf. In evenwicht komen dat is voor mannen en vrouwen PRECIES hetzelfde. Die levensboom symboliseert wijsheid, een lering voor onze ziel die wij toen niet begrepen want het is een zielen EVOLUTIE reis. Alle negatieve invloeden kunnen wij ZELF neutraliseren door transformaties.

Nu weten wij waarom Atlantis zoveel invloed op ons huidige leven heeft gehad. Vooral veel mannen begrijpen hun EGO nog steeds niet en het is nog wel onze eigen persoonlijkheid, zij zijn nog steeds niet bewust van hun zelf? Er zou een bewustzijn opgewekt moeten worden voor mannen zodat de mannen dit ook kunnen begrijpen? De manier waarop sommige mannen nu nog leven, denken, voelen is een afspiegeling van wat er toen is gebeurd, mannen /vrouwen mogen niet gescheiden worden want mannen en vrouwen moeten als gelijke partners worden beschouwd, omdat wij dezelfde innerlijke ZELF hebben. Velen zien nog niet de werkelijkheid en daarom kunnen ze ook moeilijk veranderen, iedereen mag WAKKER worden.

Daarom zijn er nog zoveel overgevoelige en kwetsbare mensen op Aarde en daar om zijn er ook nog veel onbegrepen problemen. Dit betekent dat er nog steeds problemen zijn die wij nog niet begrepen hebben? Omdat men niet begrijpt waar deze gevoelens vandaan komen? LAAT LOS die onbegrepen gevoelens omdat wij toen die opgelegde regels over onze EGO en een bewustzijn toen niet begrepen. Nu kunnen wij zelf alles uitzoeken en door communiceren komen de antwoorden.

Voordat Atlantis verdween naar de aardbodem, waren de meeste inwoners al gevlucht naar Egypte of omringende landen. In Egypte waren Meesters die in Egypte hun spirituele basis hadden. Daar waren speciale spirituele Montessori scholen om dit te begrijpen en NU kunnen wij daarover alles lezen op internet.
Alles wat wij doen, doen wij voor onszelf, wij zelf moeten toch in balans komen.
Zie voor meer informaties de 8delen persoonlijke evolutie kijk op ZIELEN en EGO evolutie



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: